Razočarani porazom Hrvatske
0
Maskirani huligani napali Srbe u Splitu
Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao i obicno mir, sreca, bratstvo jedinsto i tolerancija caruju ovim prostorima
Tisućljetna kultura.
ust-aska posla ust-asa je ust-asa Srbi pamet u glavu sada trenutno vezu zastavu sa nama tj dodigom a sutra ce nam zabiti noz u ledja ust-asi nikada ne veruj!
\"ako bi promjenili vjeru npr. da odu u subotare...sve bi bilo drugacije.\" Promjena vanjske maske ne mijenja unutrašnjost osobe. Religija nije kriva za probleme, nego mržnja u pojedincima. Može se promjenut stotinu religija, ali ako nema unutrašnje promjene, to je sve uzalud. Kada bi Krščani zaista slijedili Isusova učenja, ne bi bilo ovakvih problema. To važi za svaku religiju.
Jadni svi ljudi koji nisu katolici u HR., da li ih ovome uci katolicka vjera? Da li je ovo neki extremni svecenik narucio? Ne mogu da trpe par preostalih srba??Bas su krvoloci ovi latini...ako bi promjenili vjeru npr. da odu u subotare...sve bi bilo drugacije.
\"Cruelty and injustice, intolerance and oppression... how did this happen? Whose to blame?... truth be told, if you\'re looking for the guilty, you need only look into a mirror.\" http://www.youtube.com/watch?v=7DRAD-j8ObI
Ne treba se čuditi zašto je Balkan rugalo čitavog svijeta. Narod je još uvijek zatrovan bolesnom ideologijom nacionalizma... zaista žalosno. Nemojte misliti da je ratnim zločincima i profiterima stalo do Srba, Hrvata, ili Bošnjaka. Svi ste samo igračke u njihovoj bolesnoj igri. Podijeli pa vladaj.
Otkud srbi u Splitu? Zar ihnije \"oluja\" oduvala u Sumadiju i Bosnu?
hehehehehehehehe samo tako koljite se fasisti izmedju sebe!!!!
POS*EREM SE SRBI NA VASEG SVETOG SOTONU SAVI!
@@proleter Druze, u mojoj Drzavi djeca poput Ognjena i Ajse nisu umirala zbog pogresne dijagnoze, u mojoj Drzavi nisu bile potrebne humanitarne akcije za bolesne, imali smou radne na koje smo svi isli i na kojima se nesta stvaralo. A jedini razlog sto je Bratstvo i Jedinstvo propalo je to sto smo divljake poput tebe skolovali. Ocigledno si sin nekog ratnog profitera, a mozda i vjerskog lica pa ti solidarnost medzu ljudima neznaci nista. A o tvom vaspitavanju necu rijeci trositi, sam si sve rekao. Isto tako psovke neces dobiti, vjerovatno svrsavas na njih, uglavnom zelim ti veoma ugodno vece, tatin/babin sine.
@U Bravo,ti si pravi predstavnik onih koji poklase preko pola miliona neduznih dusa u Jasenovcu.Hrvatska ide u EU sa najvecim srpskim gradom ispod zemlje-Jasenovcem.Ivan Goran Kovacic,Skender Kulenovic i Lordan Zafranovic Jasenovac,Glinu i Kozaru opisase.Umesto izvinjenja i pomena zrtvama i dalje se sprovodi teror nad Srbima,Jevrejima,Romima ali i Bosnjacima.
Bratstvo - jedinstvo je završilo na dva flora, u masovnim grobnicama i koncentracionim logorima Na kojem od ta dva flora želiš da ti sviram? Pičko jedna nostalgična! Je8o ti Jugoslavija majku! Je8o ti balkan beat majku! Je8o ti regija majku! Je8o ti Tito i oca i majku! Bratstvo - jedinstvo je završilo na dva flora, pred streljačkim vodovima i masovnim koljačima! Na kojem od ta dva flora ti igraš? Pičko jedna nostalgična! Je8o ti Bijelo dugme majku! Je8o ti Lepa Brena majku! Je8o ti Džoni Štulić majku! Je8o ti Paket aranžman majku! Je8o ti komunizam i svastiku i majku! a-ha a-ha
Svega mi vi ste svi bolesni. I nezasluzuje te bolje nego da vam djeca umiru od najobicnijih bolesti, da vam kriminal cvijeta kao trava poslije kise, da vas pljackaju balavci od 15 godina, da vas bodu nozem na sred ulice i da nemozete ocekivati pomoc od bilo koga. Glupa Jugoslovenska plemena.
Jasenovac i Gradiška Stara Jasenovac i Gradiška Stara, To je kuća Maksovih mesara. Kroz Imotski kamioni žure, Voze \'\'Crnce\'\' Francetiće Jure. U Čapljini klaonica bila, Puno srba Neretva nosila. Oj Neretvo teci niza stranu, Nosi srbe plavome Jadranu. Ko je moga zamisliti lani, Da će Božić slavit partizani. Ko je reka, jeba li ga čača, Da se CRNA LEGIJA nevraća. Sjajna zvijezdo iznad Metkovića, POZDRAVI NAM ANTU PAVELIĆA...
Ja sam letovao u Puli,Italija.
Zašto desetine hiljada Srba ljetuje u Turskoj , a niko u Hrvatskoj ? To je pitanje pravo