Razočarani porazom Hrvatske
0

Maskirani huligani napali Srbe u Splitu

Sarajevo-x.com
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Nakon poraza hrvatske rukometne reprezentacije u Beogradu sinoć je grupa huligana napala Srbe u Splitu, koji su se okupili u svojim prostorijama na Maružuranićevom šetalištu na slavi Svetoga Save, najvećeg srpskog sveca, pišu hrvatski mediji.

Grupa maskiranih huligana upala je u prostorije Kluba nacionalne manjine u Splitu uz riječi "Dobiše vaši". Prvi im se na udaru našao 33-godišnji Predrag B., kojeg je jedan od napadača udario nogom.

"Možda i nisu bili nabrijani na Srbe, možda im je zasmetalo što su izgubili na kladionici", kazao je Predrag Indexu. On je dobio udarac u glavu, pokušali su ga izudarati i rukama i nogama, ali se na kraju, uz pomoć dvojice kolega iz srpske zajednice, izvukao bez težih povreda te nije ni tražio liječničku pomoć.

Nakon divljačkog rušenja i napada na 33-godišnjaka, napustili su mjesto događaja porazbijavši sve što im se našlo na putu.

Pretpostavlja se da je povod njihovog napada nezadovoljstvo rezultatom rukometne utakmice između Hrvatske i Srbije jer se događaj desio nedugo nakon samog kraja tog sportskog događaja.