Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mene je j.e.b.a.v.a.o lokalni franjevac, i vladika pa sam ovkao nestašan
islamski fasisti i stoka...
mene je tu.c.ao lokalni biskup poslije svake mise, kad bih došla da se ispovijedim zbog ku.r.v.a.l.uka kojeg činim po Mostaru..a onda bi me i on nag.u.zio a poslije me odriješio grijeha...rekao je da će mi biti oprošteno samo ako se i njemu nagu.zim ....
@ZA SVE KRŠĆANE U banjalučkoj Sigurnoj kući 334 žrtve nasilja Tokom posljednjih pet godina, koliko u Banjoj Luci postoji Sigurna kuća, ova ustanova je bila utočište za 334 žrtve porodičnog nasilja, ili preciznije 157 žena i 177 djece. MRRŠŠŠ P.I.Č.K.A VAM MAT.ERI.NA KRST.AŠKA..POČISTITE U SVOM USRR.ANOM DVORIŠTU Š.UGAVA K.RŠĆANSKA M.ARVO PA ONDA GLEDAJTE U TUĐE !
BILO BI LIJEPO DA ANGELINA DŽOLI NAPRAVI JEDAN ROMANTIČAN FILM O OVIM ISLAMSKIM OBIČAJIMA
Sta se ti javljas, 50 000 silovanih bosnjakinja sigurno nisu silovali oni koji su bili na alijinoj strani. Brisi sa portala!
fuuj s-t-o-k-a nakaradna, yebo vas otac p-o-r-e-m-e-c-e-n-i
staaa? pa kako ce se sad ruzni zeniti???
stoka islamofasisticka
jel tako alija htio da i u bosni bude?