Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva komedija, nek je cijeli svijet potonuo a bogati postali još bogatiji
@Tebricic, Znaci 1 od 100 testiranih zavrsi na Respiratoru....Bukvalno kao i Gripa po statistici
Markotic > Merkel
Cirkus!
@Diplomatic5 Ovo sa Coronom je jedina gluplja stvar u ovom vijeku od onog trenutka kada su Diplomatica pustili da komentarise po Klixu.
Niko me nije platio da komentarisem prvo to! I ja sam za to da zivot ne moze stati, ali se mogu postovati neke stvari. Ovo nije zajebancija, moj kum lezi u bolnici sa 27 god na kisiku, sportista nikad cigare zapalio nije.
Jest naka ljigava isto neki gušter
Ova je postavljena za glavnog lažova u RH. Lagala je naveliko da im ne propadne sezona. Stotine hiljada turista i niko nije bio zaražen, niko bolestan do prije neki dan.
Cudo Bozje da neko rece ovako nesto pa da se moze protumaciti da korona nije toliko opasna i da je kompletan cirkus bio bespotreban...kazu u Engleskoj ce moci navijaci na stadion ali zabranjeno dobacivanje, retardirani svijet!
Oj ove stuhe pa gora je od Cvijanovicke 300 puta. 😖
Lako je pricati kad ne znas nikoga ko je umro,kod mene dvojica komsija umrla od korone,jedan 80 a drugi 77 godiste,obojica po 3 djece ostavili.
Znaci glavni zadatak nije ganjanje vjestica nego stimulisanje gradjana sa simptomima da se pravovremeno prijave na lijecenje kako mozda i niko ne bi morao zavrsiti na respiratoru. lijepi putin bog mu dao lijepo zdravlje.
@Robomnikad ...ponudi mu sestru
pametnom i jedna rijec dosta a eto gdja (sarajka) rekla sve
Za Markoticku sam u pocetku mislio da zna sta prica, ali i kasnije se i ona pogubila ko abdest i postala kontradiktorna sama sebi!
@Snow tvoje jako cijenjeno mišljenje mnogima je od KURCIJALNE važnosti
Ovo kod nas bilo prije mjesec i po.
Jel ovo lukica moj
Čuveni? Nju baš niko ne poznaje osim na balkanu koja zemlja.
Samo kiselog mlijeka i krastavca jesti i neces vidjeti respiratora.
Znači 10% treba liječničku pomoć. 1% terapiju sa kisikom. Kad bi Hrvatska imala aktivno 10000 zaraženih onda bi prema toj statistici imala 1000 u bolnici, a ni oni nemaju toliko kreveta. Uz to bi sve susjedne zemlje zatvorile granice.
Ne postoji ta bolest, ne lazite narod vise!!!!
Hrvatska se polako približava švedskom sistemu a udaljava se od švabskog.... Pametno