Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja poštenjačine i g.o.v.a.n.a....
To je reci narod, mi smo stvoreni samo za ispijanje kafa
Sve promjene u Bosni koje su se do sada desile u njenoj istoriji su bile posljedice ratova. Ovdje ljudi nemaju želje za promjenama, osim kada ih drugi dovedu pred svršen čin.
Ba ndo sad ce opet izbori a vi poet nas šestorku izaberite!!! pozz od zlaje tihog čove dode ..... ps šestorka i valentin
I ovog naroda ovdje ccc svi kukaju fol lose im, a 12.01.2013. nece 1% stanovnistva izaci na proteste... samo vi lezite i kukajte - to je najbolje rjesenje za buducnost vase djece
@Pero Odbij brigu na veselje!! Vazno jest, da je vrijeme SUNCANO!!
Hehe slovenci su budale ...Nama u bih ništa nefali nama su najavili poskupljenje od 15%za ovu god... :) sta bi mi vise sve ide svojim tokom... Pozzz iz suncane SANE
U Bosni smo nekoc navodno imali m.uda a mozga nismo imali nikad. Evo i m.uda se smanjila a mozak narasto nije. Jos malo pa ce Slovenci dolazit u Sarajevo da nam pale chvoke I klempe.
e jadu ,jadni..:)
Nisi vrijedan truda.
pokušaj duhovitosti,haj potrudi se još malo..:)
Mizerijo...odskakuci....u skokovima.
Tako je poštenjačino moja..:),gdje me nađe....veoma si inteligentan i moderan..:)
Uzela se koverta od pacijenta ili se potplatio profesor na fakultetu da bi se dobila prolazna ocjena.Onda babo podmazo kod Gavrankapetanovica za posao.Zato te komentar toliko pogodio zar ne? Onda jedino g0vno koje vidim si ti.Dok je vecina poput tebe jadna ova zemlja.
IDEMO LJUDI..u Bijeljini nas 5,u Doboju 4..u Sarajevu 37..navali narode,još malo pa nestalo..mi mjenjamo,rušimo,gazimo..:)
Slovenci su prvi izasli iz Yugoslavije ,Bosanci tek kad su ih trecinu poklali i raselili.Eto kolika je razlika izmedju njih i nas.Pa sad razmislite kad ce Bosanci izaci na proteste,valjda kad tenkovima krenu na nas.