Ne može u Sloveniji
7
Maribor zabranio Thompsonov koncert
Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedaju evropejci prismrdit nacionalizmu, tako i treba Janezi, svaka čast!
@macak mali Možda ga reklamiraju ali samo Krvatima! Ostali su zgroženi ovim beduinom!
@macak mali Nisam ni misli da bi bilo ko drugi osim Krvata otisao da gleda ovog beduina ! Naravno da su oni ciljana publika, njima svako malo treba guranje u plitak mozak jer svoja JA nemaju ! Svi rade kako Dumo kaže !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako se ovaj napunio para na krezuboj masi koja se pali na kvazi-patriotizam. Svaka čast, ovce su za šišanje i to je tako uvijek bilo.
hajde više skidajte ovo sa naslovne strane, 2 dana tu stoji kao da je to neko važno pitanje za nas u BiH.
U organizaciji Fonda za humanitarno pravo i Zena u crnom, uskoro u Beogradu solisticki koncert Marka Perkovica Tompsona u okviru turneje "Stici ce vas nasa ruka i u Srbiji".
Ne kontam sto ne puste lika da pjeva...ako je omrazen niko mu nece ni doc na koncert...tipicno za nase prostore da se politika u sve mijesa...ne slusam ga, ali sam gledao neke snimke i vidljivo je da lik pravi spektakl na koncertima...ne treba nikom braniti da pjeva...koljaci i ubice setaju po ulici a mediji uvijek razapinju glumce, pjevace ili sportiste...vrijeme je da se proslost zakopa i da se okrenemo buducnosti
sve evropske zemlje su mu zabranile koncerte ali ga nositelji evropske vrjednosti u bih pozivaju da odrzi koncert pod bjelim brjegom kao znak podrzke nekakvim uznicima u hagu.valjda zlocincima ..prije objavljivanja pravosudne presude prlicu i ostalim
jbt na sta su oni bili spali kad su morali djeliti drzavu sa nama. preporodili su se u svakom smislu kad su se odvojili. jesu malo supci na granici isl, al i ja bi bio na njihovom mjestu
Ovo je OK, i ne treba mu dozvoliti, čovjek veliča ustaštvo i tu ne treba biti kompromisa. Ali u istoj toj Sloveniji vidio sam da se kokarde nose na javnim mjestima, nose se majice sa likom Draže Mihajlovića, nose se četničke zastave i niko nije ni pokušao to spriječiti. Konkretno, igala je reprezentacija Srbije na EP u košarci koje je igrano u Sloveniji i četnicima je sve bilo dozvoljeno.
a vehabijski zztop može...
Pa naravno! Nisu Slovenci ustaše!
...nije on ustaša. on je samo malo ustaša.
Jel' to sad neka mržnja između kršćana, križara, krstijana?
Moze pjevat mom kurcu tamo je mozda dobrodoso
A sto ?
Fin ciko mrzi srbe pogane