Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ovaj ne da nema kratak fitilj, nego nema fitilja uopće...koristit ga kao pandan nuklearnim bojevim glavama nato pakta :))
Saran ti si najveci debil na ovom klixu
AJMOOOOOOOOOOOOOOOO!!
Mi nemamo čuku, mi nemamo poriv, mi nemamo, mi nemamo kad, kad kad Goca Jurić u tunelu zasuće rukave, da si onaj šećer u ruku i ka'e ajmooooooooooo.
Nedaj se Mamicu. Tebe je kopirao i Dodik, pa vidi kako se bori sa vole me - ne vole me situacijom dok mu tlo pod nogama drhti a on se trese. Ima neko prokletstvo u vama diktatorima.
Da te nema Maminho , trebalo bi te izmisliti ....
Mamic zdravko na mom skako
Zovite Zlatka Canjugu kad se klub zvao Croatia Zagreb. Eugen Kvanternik svršava za vremenima Tuđmana i Bobana. Jeli kako vi u Zapadnoj Hercegovini doživljavate Dinamo Zagreb kao HŠK Građanski Zagreb, Croatiju Zagreb ili Dinamo Zagreb?? Znate da je pod Tuđmanom 3 puta ime mijenjao???
samo dinamo.
Samo Croatia Zagreb. Vrati se u Tuđmanova vremena...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ne pustati ga u sudnicu "cistog", nikad vise.
Mamić galamio, ma hajte molim vas.
Mucki provokatori iz sudnice.
Jel' mu reko da ga nabije na.....
...zaboravio...mnogo se iznerviro :))