Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avion od trajkovskog je pao zbog greške pilota mada su obojica bila stacionirani u Mostaru do rata. Mislili su da mogu proletiti kao sa MIG-om Preslušao sam kontakt pilota sa tornjem i oni su se spustili 100m niže od dopuštenog.
Napokon polusluzbena potvrda sumnji da se zapravo radilo o smaknucu Trajkovskog. Od samog pocetka je bila vrlo sumnjiva zvanicna prica pocevsi od SFOR-ovog ponasanja kao npr visednevne zabrane pristupa mjestu nesrece za bilo koga osim njih. Ne mora imati veze sa Kosovom - mnogo bitniji je PUT DROGE prema evropi koji vodi upravo preko tih zemalja jugoistocnog balkana.
ma srbi su ubili trajkovskog a rusi poljskog predsjednika a ono ko uvijek kazu krivi piloti:))
Ako je tako onda mora da ima neke veze sa Kosovom ili Albancima.
normalno, sta ste ocekivali da je sam pao