Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruke im se pozlatile
Kod nas se uglavnom žale da nemaju "super-ovlasti"! Slučajem Zujevina se opravdava sva sva tromost i neprofesionalizam.
Siledžije nikakav drugi jezik ne razumiju osim sile, tako da ovo može služiti za primjer kako se sa njima postupa. Previše se takvim dopušta i oni će ići i dalje dokle god mogu, tako da to treba konačno presjeći. Bolje jedan mrtav nasilnik i pljačkaš nego stotine nevinih žrtava koji će od njega proisteći.
a pod žrtvama ne podrazumijevam samo poštene ljude nad kojima će biti izvršeno razbojništvo nego i druge mlade koji će biti mobilisani od strane takvih i u tome učestvovati.
To majstore ruka ti se pozlatila
A sta je covjek trebao,da im cestita?
Pa šta je trebao uraditi, pustiti da ga maloljetna krimi skupina pregazi, osakati, ubije?
Neka je i treba.. Kad ih nisu roditelji tukli... I ove naše delikvente treba marisat svaki dan, pa ne bi bilo pucnjava toliko i krađa.
po naslovu bi čojk reko da su se maloljetnici samoodbranjivali, a on ih ranio
K'o nekad u doba titine milicije. Trebali su ih svu cetvoricu srokati, pa nek im u kuci kukaju sto su debile odgojili. Da i kod nas hoce ovako srokati shibicare ne bi ovoliko lopova hodalo po putu.