Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj pokret 'Besa'..vidis po nazivu fini neki svijet,ne fundamentalan,evropski onako pravo..
Ubavo devojce makedonce..samo me to zanima from Makedonija,izvinjavam se..
Bravo Ivanov!
Bravo Ivanov, ne daj drzavu Sorosu!
Bravo Ivanoc, ne daj drzavu Sorosu i sipcima.
Bravo Ivanov! Ne daj drzavu sipcima i Sorosu!
Ciganija malo žešća.
poslednje sto im u ovom trenutku treba je unutrasnja podela samo olaksavaju stvari albancima
Sinovi Argona i Teute samo traze svoje..
@MusaKesedzijaIsBack Da, a i Hogar strasni, viking je u stvari bio sipac.
ko je optuzio ivanica sto hinski salje pisma Hagu bez saznanje izetbegovica i covica, ko je optuzio ovog rogato minsitra VP koji je hinjski poslao pismo Hagu bez saznanja njegovih sefova, ko je optuzio ivanica sto kurhavski postroji tamo neka "gardijske serbske brigade" kad bih sve brojio ne bi nebo bilo dovljno a ni mastila da se pise.
Samo još postavite vojsku kao tampon zonu i uživajte u čarima rata makedonci.
ovoga ko da ga je koza ukotilo, najmanje coveka lici.
JOHANLIEBERT, imam osjecaj da si i ti historiju na guslama nauci.
šta sam pogrešno rekao? Bošnje su ratovale za Turke 400 godina i ginuli su uglavnom sposobni, mladi muškarci. Za to vrijeme neko je morao obrađivati zemlju pa su Srbi doseljavani u Bosnu. Srbi nisu bili obavezni da ratuju za turke pa su se štajncali i na kraju preletili Bošnje po brojnosti.
albance ne zanima vjestacka makedonija, oni samo ne daju svoje, oni imaju pravu na svoju domvinu zato sto su autoktoni a ne zbo nataliteta, kad cemo se jednom rijesiti slavenskog superiornog komplexa a u govnima smo do grla. tu su oni par tisuc lijeca za razliku od bugorskih vlaha koji pokasno otimali zemlju od albanaca. e sad ko ce brisati gujicu to ostaje da se vidi. albanci cine trecinu stanovnistva, kako je albanci zovu izvorno ILIRIDA.
Šiptari su došlje, nikakvi ratnici, glupi i bezvrijedni.
Čuj optužio.... Što nije uzurpirao ministarstvo vanjskih, otvaro tuđu diplomatsku poštu, otkazao gostoprimstvo predsjedniku susjedne zemlje, uzurpirao pravosuđe, ... ne bi mu niko riječi reko .