Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je znak volje da se uspostavi naziv Republika Makedonija, a ne FYROM kako to grci i bugari zele ... VIVA R. MAKEDONIA!!!!
BRAVO ZA MAKEDONCE. S TIM KOMUNIZMOM I S JUGOSLAVIJOM TREBA RASKINUTI ZA SVA VREMENA. I SARAJEVO TREBA PROMJENITI GLAVNU ULICU MARŠALA TITA U ULICU ALIJE IZETBEGOVIĆA ILI U ULICU ONOG ALEKSE IZ TREBINJA ŠTO JE POGINUO BRANEĆI KOMŠIJU BOŠNJAKA.
haha, pa seljacino jedna, koje ba ignore list? a i da ima ignore list, a jesi me to za.ebo, mame ti se vazdan nayebem nacionalisticke. ebali to svi srbi, hrvati, a boga mi i muslimani sve u pakas, i to na kirilici.
Ma to je najbitnije, svi ce se problemi tako rijesiti... I mi smo u Bosni dosli u blagostanje otkad smo skinuli petokraku.
A mi svima vama majke yugo-izdajicke
nayebem vam se svima mayke partizansko yugo-nostalgicarske. mlada partizanka K:U:R:A:C jahala, aaaaaj nek se cuje, aaaaj nek se zna, da je mlada partizanka konjski K:U:R:A:C jahala. 2 x refren
A mi tebi kevu i jos dublje, i nije kirilica po makedonski nego kjirilica. Nije dovoljno zivjet u makedoniji da nam glumis makedonce uyguru azijatski. Aj vozdra tuljumba stavljen si na ignore
poserem ti se u usta
poserem se na petokraku.
e pa k.a.r.a.m i te bi kevu u ustata supchino jedna
nabijem ti kevu na k.u.r.a.c, a i seku ako je imas, A I BAKU JOS POGOTOVO
Jugosloveni tebi mater ali u cijeli ans. Lazno makedonce ne kaze se ustaot nego ustata na makedonski uyguru azijatski
eto idi sad sa svojim pasosem i punom kesom love,keve ti se vazdan na.d.erem, nemate ni drzave, grci, bugari, albanci a i srbi vas ka.rindzaju 100%. na 4 dijela ce vas rasturit, toliko ste zaostali da i sami ne znate.
svim yugo-nostalgicarima yebem mater u po anusa. vi srbi ste imali najvise koristi od prdoslavije. sto je onda niste sacuvali. ovaj majmun sto pise da je 90-ih obiso cijelu evropu je obicno udbasko smece. 99% ljudi nije imalo mogucnost od svojih plata ici na rucak u spaniju.
nabijem na K.U.R.A.C tu sugavu komunisticku petokraku.