Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije niti u Hrvatskoj i Srbiji.Jedino je to uradila Makedonija te Poljska i Njemačka. Dobro zboriš tko bi opstao sve samo Udbaši i Kosovci na javnim funkcijama o NOVINARIMA da ne govorim i\" vlasnicima medija\".Bilo bi još interesantnije napraviti listu rodbinskih veza umreženih moćnika!!!!!!!!!
zato jer su oni i njihova djeca sada opet na vlasti, mogla bi se sastaviti fina lista oceva i sinova
Kad ce u Bosni i Hercegovini BITI lus.tracija svih UD.BASKIH KOS-OVACA i iz.dajica BiH-e? To su sve bivse rep.ublike SF.RJ u.radile osim BiH-e........pogodite ZASTO?