Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izbacena opozicija iz parlamenta RM,izbaceni i novinari,sama vlast odobrila budzet za 2013,uz uzeti kredit od 100.7 mio. eura bez da se o tom zaduzivanju raspravlja ili pa da se kaze gradjanima makedonije,i tebi je ta vlast cudna???? za spomenike i kamenja i bezvezni betoni se trosilo oko miliardu eura a tim kreditom i mene zaduzuje a nemam sta da jedem,preko pola milion gradjana nemaju radno mjesto a zamisli da se ulog u tim bedonima ulozio na frofitabilni projekti koliko bi se umanjila nezaposlenost???...i opet tebi ova opozicija cudna dok svima u MK vllast je cudna,najmodernija diktatura za sada u povijesti covjecanstva!!!
Čudna neka opozicija kad se borila da ne dođe njima (proračunskim korisnicima) do smanjena plača. nego su u tim protestima bili protiv za povečanje socijalnih davanja, Mamu li im bogatašku.