Osumnjičeni za petostruko ubistvo
1
Makedonija: Kod uhapšenih nađen materijal OVK
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj siptari, nikada nisam cuo ni za jednog dobrog siptara niti sam ga upoznao. Dodju ti na zemlju i razmnoze se i onda kazu sorry sada je nase. PS nisam srbin tako da mojne pisati ovo propaganda
Naravno. Uspjeli ste zaratit i sa hindusima i budistima koji ne bi mrava zgazili. Gdje god se u svijetu pojavite pravite probleme. Mozda je do svijeta, a mozda je i do vas.
Pozdrav za sve branioce BIH i Sarajeva,na danasnji dan je odbranjena Republika BIH ,na danasnji dan je fasisticka jna sa svojim slugama i govnima iz BiH imala u planuda da nas Bosnjake unisti i da nase sestre siluju da ostvare 200god. san o velikoj smrdiji.ZATO SLAVA I HVALA NAJ LJEPSOJ ARMIJI NA SVJETU ARMIJI BIH.
auuu šta je vlašina na portalu.Predlažem da se ime promijeni u vlašina-x.
Jel se meni čini ili se onome digao u gaćama. Samo mo nije jasno kako su ih uhvatili zajedno u krevetu. Izgleda su pederi.
bice makedonija drzava muslimaniija samo polako, a smrdi i vi cete doci na red i vasa smrdija
au jeste zahebani, pravo :( pa sine majkin, da vam nije bilo Amera zavrsili bi ste sa kosova pravo u moru kod Draca; Srbi su vas sredili dole bili skroz. nijde ni u od uck nije bilo na kosovu, niste ni vi neki heroji veliki. BIlo bi vama mudrije da gradite zajednicke odnose sa komsijama. da gledate kako ce te svi prosperirat a ne jedni druge handrit.od rata i mrznje niko haira nije vidijo.
Pas ti ye*o maj.ku siptarsku u usta smr.dljiva......se.rem ti se u onu kapu....
NINA TI SE VRATI U SKOLU DA UCIS ISTORIJU MAKEDONIJA JE ALBANSKA I GRCKA A TI SEPRTJLA VI KAD STE DOSLI IZ KARPATA PRO STE LIZALI TURSKU GUZICU I ONI SU VAMA POMOGLI JE ALBANCI SU RATOVALI PROTIV TURAKA VASA ISTORIJA I BOSANSKA NE IDE DALJE OD OSMANLIJA I SUTITE STO JE NASE BICE NASE MAKEDONCI AKO NASTAVE SRPSKU POLITIKU ZAVRSICE KO I SRBI
Ovo je srbija sve nastimala da zakuha u Makedoniji, kakvi albanci, islamisti, Beograd je zlo na Balkanau, nesto se kuha budite spremni !!!
za @comi-ja, nasa slavenska ideologija je fasisticka u odnosu na albansku koja je malo jagnje na sprem nase. mi smo ih rasparcali kako ti kazes u 5 drzava ili su se mozda oni rasparcali sami kad smo mi sisli s`karpata i doline urala, za takve trdnje smo mi maistori kao kad smo govorili da \"muslimani\" sami sebe granatiraju. e comi comi nikad kraja nasim idiotlucima, mi smo fenomen od kako sidjosmo skarpata nikad se opametit, jos uvijek se nalazimo u doba srednjega vijeka doba knjezeva, vojvoda i idiota. razbice se nama o glavu ovaj fasizam idotski kao sto nam se razbije polako ali sigurno. kad budemo se lijecili od komplexa superiore prema narodima sto nisu slaveni onda ce nam biti lijepo svima i radi informacije albanski narod je najpitomiji narod na balkanu s`obzirom na nepravde koje smo im nanijeli od kad sidjosmo s`karpata pa na ovamo.
To seljacine sa Pala i Sokoca prismrdili gradu.
Ti si se od pameti davno razveo.
A Klix baš našo da preuzme vijest od RTS. jedino je, to sa OVK, RTS objavio! Nikad mi pameti da dođemo :(
Nisam vlasina, je.ali ti oni mamu u usta! A sestru, natakni sam.....ona to voli!
haha šta je vlašino smrdljiva sestru ti natakarim
Jedi go*na,..... ye*bo ti Makedonac mamicu!