Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbmti, tradicionalno mirni, povučeni i nepolitični Makedonci, koji nisu stigli ni na AVNOJ, imaju opoziciju, bune se protiv jednoumlja vlasti, protestvuje 70.000. Mi, koji se qurčimo nekim dostojanstvom, ponosom Bosanskim, ustaničkom i revolucionarnom prošlošču nemamo opozicije, a na protestima je više novinara i službenih lica. "Svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše", e to smo mi, BHS podanici, svi redom od Bihaća do Zvornika.
soros
makedonski "majdaan"
Cudno je kako su Makedonci zaobisli i rat i razaranja ratna a kako su s pravom kazem gluplji od nas i nikako ne napreduju cak su u za dlaku bolji od Dodikove ''RS''
Je li Dodik pozvao Makedonce da glasaju za korumpiranog rusofila Gruevskog?
jarane makedonci sh ti gori od ceta ista vanago
Za koga su ovi..NATO.. Rusija..Vatikan...dal znaju sami
Zaev za NATO, Gruevski za Putina