Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ti Vuline sto pametno zbori... ti si stari problem za Srbiju i njenu buducnost...
Vidi ti Vuline sto pametno zbori... ti si stari problem za Srbiju i njenu buducnost...
prije da ste kolateralna steta brace rusa koji su potjerali sirijce potpaljivajuci rat nego evrope koja nece da ih primi... dakle novcic ima i drugu stranu
ti si pravi seljober, je su braca rusi razalili afganistan,irak,libiju sada napravili isil, muslimansko prolece ili kapitalisticki imerijalizam.
za godinu-dvije pola stanovnika Srbije ce biti muslimani...ahahahha
al ti nikad neces biti pametan
Veci problem za Srbiju i cijeli srpski narod je Aleksandar Vulin i njemu slicne gliste. Bolje 5 hiljada sirijskih izbjeglica nego jedan Aleksandar Vulin.
"...ali je rekao kako se ipak nada da će Mađarska otvoriti granice..." Madjarska podize zicu i do Rumunije, dovodi vojsku na granicu, a on se NADA da ce Madjarska otvoriti vrata izbjeglicama. Nije dovoljno sto su ga jednom za***, nego opet se on NADA.
hahahhaha. sad ce slavlje zbog srbije u problemima. jajare dabogda vam se vehabije pobunile
Da li se ti raduješ? Čemu te glupe tvrdnje? Ako se Srbija nađe u ovakvim problemima i Bosna će brzo. Pusti to infantilno spinovanje!
opet poplave