Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto je ovo tema na klix-u? Zašto nekog u Sarajevu zanima šta Srbi redaju u Beogradu?
Zabranili Arapi Vucicu da stavi krst. Bravo braco Arapi, uskoro dzamija u Beogradu na Vodi.
@KoToKaze Pa zato sto ste i vi Srbi, samo druge vjere.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Šta vam je više (klix) pa nije spomenik na barščaršiji, nego tamo gdje treba i okanite se više Srbije, ništa vam ljudi ne rade, al izgleda ne možete bez srba , "kompleksi su čudo ".
Stefan Nemanja rođen u Tuzi - ME. Kršten u Katoličkoj crkvi. Pogledajte ostale podatke. Nema laži. Sve se brzo dozna.
Ja imam prijedlog da hrvati sa malo para naprave spomenik Banu Jelačiću i Franji Tuđmanu u jednom . Samo Banovom konju stave naočare . Niko iz Srbije neće komentirati ni cijenu , ni autorsko viđenje projekta , ni ....
A vi nešto volite krst pa bi vam baš bilo drago da je krst. Tad bi klix pomno razmotrio kakvu to poruku šalje krst
od danasnje Srbije i defakto diktatora vucica se nista drugacije nike ni moglo ocekivati
Dobar tekst. Na svim stranama je prisutno historijsko (falsifikovano) sjećanje. "Hiljadugodišnja Hrvatska", "hiljadugodišnja BiH" su dijelovi te priče.
Nedim Rabić kaze.....ajde :), ...zabaljajte se> "Historicar" baznijacki kaze: "Izjava političara da su srednjovjekovne države temelj današnjih je netačna i obmanjujuća.
A Britanica Enciklopedija(da ne potezemo Srpske izvore o Srpskom vladaru) jasno kaze da jeste" "Izjava političara da su srednjovjekovne države temelj današnjih je netačna i oStefan Nemanja, (born c. 1113—died c. 1200), founder of the Serbian STATE and the Nemanjić " dynasty. https://www.britannica.com/biography/Stefan-Nemanja
Sad izmisljaju razloge a zna se da su arapi zabranili krst zbog Beograda na vodi
Kod Srba je ionako sve falsifikat, ovo ništa ne mijenja.
300+ komentara na svakoj vesti o spomeniku u beogradu koji nema asplotno nikakvih dodirnih tacaka sa bosnom, bosnjacima, islamom i generalno ljudima koji komentarisu ovde
@N3ko zavist i kompleks nize vrednosti vas izjedaju, zivimo vam u glavama i samo o nama mislite
@N3ko mrze nas...a ne mogu da zive bez nas.....znas onu.. tesko meni sa tobom a jos teze bez tebe
Za 500 godina će tu negdje blizu biti spomenik i Aleksandru Vučiću
Da je Rabić istoričar, sigurno ne bi dao nesuvislo objašnjenje,niti zna nešto o vladarskoj lozi Nemanjića, srednjovekovnoj Srbiji. Rekla bih pre da je zagriženi politički analitičar. Dakle, Stefan Nemanja je ceo život ratovao, i normalno je da stoji mač, a i mač je simbol državnosti. Da nije bilo mača, ne bi bilo ni Srbije.
@marionela ...ali sa nekoliko klikova mozes da provjeris sta kazu STRANE recimo njemacke ili britanske enciklopedije,..ali baznijanci i njihovu 'historicari' eto vole da se prosipaju idiotskim 'zakljuccima' kao riza po patosu
@milosthemuratcutter, a šta je tu nešto neobično od tih istih medija koji napraviše Račak i sve lažne vesti, ne samo ovde, nego i u Siriji, Iraku, Libiji?
Ovome su se najviše golubovi obradovali. Eno se i oni sa čaršije spremaju na vikend u Beograd.
Da se ne zavaravamo, Srbi se opet spremaju za klanje.
Boli nas kitaaa
Hajde nek imaju i svetog Savu Mačevaoca. Falio im je u historiji i on.