Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ko im je kriv, sto su lakovjerni, ja sam bila disciplinovana i sama se stitila od kovida, pila vitamine, drzala disatancu i predmete dezinfikovala sa rucnom UV LED Ambilife lampom, uredno se vakcinisala i evo me, nista mi ne fali...
pa sve vaxxine protiv tzv. korone je eksperimentalno lijecenje (s velikim brojem fatalnih ishoda)...
Cijela WHO je prevara
On je za Torabija pusi smouk
Pickin dim
Koliku bi cijenu za prevaru tek morali platiti Globalisti?
gLoBaLiStI Zvučiš ko one cvake iz dokumentarca "This Place Rules". Pogledaj slobodno da vidiš na šta ličite.
Ma samo derite, ako imate mozga varaj te, niko vam nista dati nece, snadjite se :), a srat ce ovi sto nemaju priliku ili su nesposobni.
@MrznjaJeZaSirotinju a sta ako tako gramzivi beskrupulozni poduzetnici budu uzrok smrti najmilijih od ljudi koji su "nesposobni" -- i sta ako je to tvoj neko? Da li bi i onda rekao isto. To je anarhija. A svi ti koji iskoristavaju, na ovaj ili onaj naci, druge oko sebe treba da odgovaraju.
Slazem se, ali reci mi sta u ovom svijetu nije anarhija? Nista nema zakona, svugdje se gleda prvo svoja guzica, finansijska korist itd... ja ovdje nisam spominjao da je ovo dobro, moja poenta je snalazljivost, mada, los clanak za ovo pisat.
Mislite spasio zivote pacijenata od ekperimentalne mrna...
A ti kao znas sta je mRNA? Ne znas je ni napisati.