Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rasime za fotelju prodajes svoj narod, stici ce te kazna i u Smrdiji
rasim je pravoslavni bošnjak.
Prodo bi cacu za tu stolicu obicni vlaski poltron
Ljajić, pa to je pravi Srbin muhamedinac. Pravi čovek!!! Samo ti reci balijama, nek kmeče......kme, kme,kme
politicke posljedice da takava govna nestanu sa scene ljaljic vucic i sl
Goni se i ti i onaj TrebinjeNikadJace u 3PM.....
Vidite ovog Srbina što je sa Carla del Ponte šarao po srbijanskoj dokumentaciji o dokazima o počinjenom genocidu u BiH. Sram te bilo Allah te kaznio.
Ljajic je sjajan covek,realan politicar. Secam se da je svojevremeno dok je bio u Cvetkovicevoj vladi kritikovao Vladu zbog pogresnih poteza Vlade u sektoru privrede na cijem je celu bio.Da se umesto Vucica kandidovao za Predsednika,imao bi moj glas.
Rasime Srbine, odavno si izgubio poštovanje Bošnjaka. Igraš kao mečka na Vučićevom povodcu. Bruka je da takva individua zastupa Bošnjake u Srbiji. Ništa bolji ti nije ni rođak fudbaler Ljajić, izabrao srbiju i kao neće da peva Bože pravde, a onda brže bolje se počne zabavljati sa Srbijanskom starletom.Pošteno bi bilo da zauzmeš mjesto srpskog kadra u vladi Srbije, da ima neko drugi da zastupa interrese Bošnjaka u Srbiji.
Zasto kada ima vecinske glasove Bosnjaka u Srbiji, ocigledno ga podrzavaju.
Ja mislio Rasim je bošnjak, kad ono...!!??
Ko i Alija....
Ljajic cetniku jedan
Otidji u Potocare Rasime, pa to saopsti porodicama zrtava! Ljigo jedan! Prodana duso!
Nije Rasim prodao Srebrenicu nego Alija, koji nam je ostavio ono spadalo bakira da samo krade..
Nek ide sve u P.M... Ova revizija je konačno pokrenula stvari sa mrtve tačke :)
Rasime za fotelju prodajes svoj narod, stici ce te kazna i u Smrdiji
Evo dva dana samo čitamo kako srbi cvile. Hajde klixe sad nam malo pusti Baketa i ekipu nek i oni koju progovore. Ovi su izguslali sve sto su imali
KO TEBE STA PITA VLAHU JEDAN, IMAT CE POSLJEDICA KAKO POLITICIH TAKO I EKONOMSKIH PO SRBIJU. PITAJ TE KRVOLOKE ZASTO SU DOLAZILI U BiH , PA IM RECI ZBOG VAS BiH TRAZI REVIZIJU.
Srbi su uvijek dobrodošli iz svih krajeva u Republiku Srpsku.