Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nedaj Kosova Sejdo i gora si necist od sejde.....
u pravu je covjek. jeb-lo vas kosovo
pve sandzaklije su najvece pi.c.ketine na balkanu il lizu m.uda srbima il hrvatima il bosancima kad su se svi borili za nesto svoje oni se ko misevi usutili jedini su ostali u drzavi sa srbima-jedini
ne, nemate vi jezika, to je srpski jezik. Takodjer nemate ni naciju- ili imate 16 joj je godina. A bez nacije nema ni istorije, tako da ja ne znam o kojoj ti to istoriji pricas.... Nemate nista, sem mrznje.
Ovako smo mogli i mi u Bosni. Bez rata da se borimo za serbsku stvar i budemo srbi muhamedanci. A ovako nemamo ništa, ništa osim države, nacije, jezika, istorije,...
balijo rasime ne seri!trebao je tebe malo radovan u logor
Kosovo republjik! Ameriko volim te, dole prdoslavci i rusi!
Suti, bijedo jedna.......i pokrij se sramom koga predstavljas, tu Srbiju krvolocnih zvjeri i siledzija..........!!!! Srbija je bila i ostala jedna patoloska kolektivna banda ub.ica...............!!!
E jesi Ljajicu, Jadnice pa taj tvoj predsjednik Tadic, je taj koji je cuvao najvece zlocince svih vremena Evropi...!!!!!!!!! Samo je c.etnik s c.etnikom.....!!!!