Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste, jeste živa istina... plus što ona metalna žica što je meću u maske je ustvari 5G antena da se virus lakše može širiti okolo, priznao mi čovjek gušter što živi u nevidljivoj piramidi i vlada ovim dijelom Evrope.
Wow. SDA unistiti pod hitno! Zaglupili su narod da nema povratka.
Ne trebaju nama ni covid19, niti HIV, SARS,Hepatitis, ptičija gripa i druge bolešćuge imamo mi SDA koja svojim lopovlukom ubija i iseljava bošnjake po BiH i Sandžaku već 25 god.
Rece i osta ziv.
😂😂😂😂👍👍
Klixovci, sto ne objavljujete komentare?
Zmijska faca sikce.
Sule za doživotnog predsjednika SDA, Allah ga nagradio!
Kad svaki Kurton progovori.pljuc..
Bake nista bolji nije!!
vrlo moguće.ali sve se može ispitati.
Najsmješnije je kad SDA fanatici na Klix-u počnu pisati protiv HDZ-a i da je to stranka iz Hrvatske i šta ona ima tražiti u BiH i da ovdje nema Hrvata nego Bošnjaka katolika,a onda izleti članak o SDA Sandžak sa Bošnjacima,usput ni ja ne volim HDZ i ebem im majku
Bice da je to. Nedaj Boze napraviti sam sebi masku koju možes prsti svaki dan.
nije kriva SDA sto ne moze obezbjediti respiratore i zdravstvo, vec im neko podmece virus ? stoko jedna do kada cete za SDA da glasate vise i unistavate nam zivote ?
Ugljena je izgleda nahvatao propuh