Odbija pomirenje s Jovanovićem
2
LDP bi zbog Dodika mogao ostati bez vlasti
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna ta drzava kojoj Dodik kroji vlast!
e jadna je ta srbija kad im dodik odlučuje ko će im biti n vlasti...
Crni Cedomire, drugi put nemoj da smrces BELO kad dajes izjave, vidis na sta to izadje,ostade bez vlasti !
Bas su simpaticna ova b.alincad kako se interesuju za zemlju svojih predaka,ne tece u njima djaba cista H.riscanska krv koju su njihovi i.zdali za vrecu brasna
-Doda......magare...! Turbo .opanak!
HR-HB
Svaka cast Dodiku,rasturaj malo i Srbiju
Nije Dodik Radonjcic da handri svoj narod,Nije se genocid desijo slucajno,srbi imaju plan kojeg se svi pridrzavaju,medu njima nema razlike,kada su drugi u pitanju,dali to vidi izdajnik Lagumdija?
@Antifasista Pita uciteljica malog Mujagu: - Ko su bili partizani? mujaga odgovori: -Partizani su bili dobri ljudi koji su stitili narod u II Svjetskom ratu i borili se protiv f.a.s.i.s.ta, c.e.tn.i.ka. i u.s.t.a.sa..... -odicno mujice-rece uciteljica- a reci ti nama ko su bile U.S.T.A.S.E.. Mali Mujaga odgovori: -U.S.T.A.S.E SU BILI BABO, DEDO, MIDZA, DAIDZA..... Eto moj \"ANTIFASISTA\' iako si ISUVISE ZELEN, NADAM SE DA SI SKONTAO OVU ISTINITU PRICU KOJU NAROD PRETVORI U VIC, ZATO SHUTI I POKLOPI SE DUGIM, MAGARECIM USHIMA I NE NJACI BEZ VEZE....
TO JE BAR LAKO IZMIRITI..NEK JOVANOVIC PONESE STO GRAMA CISTOG KOKAINA I NEK SE NASMRCU KAO STO TO RADE SVAKODNEVNO I NE SAMO DA CE SE POMIRITI, NEGO CE I J.E.B.A.T.I JEDAN DRUGOGA.....KAKVA GEBELSOVSKA PROPAGANDA.....
Da su bosnjaci bili preuzeli svih 51% teritirije, slazem se, ali poslije DODIKOVIH borbi hrvati su se malo \"OSVIJESTILI\" i vidjeli da mogu i oni da budu soji na svome. Sto se tice rasturanja JUGOSLAVIJE to se uvjek pripisivalo SRBIMA, ali i vi pola(h)ko shvatate da ste vi bili izvrsioci svih ZLODJELA koja na svaki nacin nastojite da prikalemite srbima. Da bog da svakom onoliko srece koliko je zasluzio.
Cedomir je rekao svoje i to Srbima ne godi, jer istina boli, a to sto zeli pomirenje sa Dodikom, to pokazuje kakvi su Srbi u stvari, kad guzica zine na fotelju!
I treba da ostane ,ko ga j..e.To Dodik..
Antifasista a Bosnjak,mislis Handzak?
@Demograf sto vas vise slusam to vas manje razumem.Pa jednom nas optuzujete da mi mesamo nacionalno i versko opredeljenje ,a sad ti spominjes Turke iz Sandzaka,sinko znamo mi da je podosta Srba deportovano u Tursku,pa citava dva sela su naseljena oko Istambula i to iz Sumadije,sad me samo zanima sto su oni poreklom Bosnjaci,nerazumem?Oko 15% Turaka ima JuznoSlovensko poreklo ali zanima me dali su i Bugarski Turci Bosnjackog porekla
koliko ja znam nakon poraza HDZ-a u Federaciji, a to je i Dodik izjavljivao Bosnjaci su preuzeli svih 51% teritorije. Sto se tice vas, vi na Kosovu drzite pola Mitrovice i to je to.Jugoslaviju smo mi rasturili, ne zive svi Srbi u jednoj drzavi. Moze ali u BG pasaluku.U Hrvatskoj ste pometeni. Ostale teritorije kao sto rece demograf tamani bijela kuga.
@@demograf ja kazem bela kuga ironicno. Ostatak teksta je na ijekavici. A sto se tice pozitivnog nataliteta u Sandzaku, zna se tamo Srba nema to je haman pa zasebna bosnjacka autonomna oblast. Kad si se vec dohvatiuo Sandzaka ima tamo naprednih pomaka poput cinjenice da je poslije Graza u Austriji Novi Pazar drugi najmladji grad u Evropi sa prosjekom starosti stanovnistva oko 25 godina. Tu su dva univerziteta. Mnogi Bosnjaci koji sada zive u Turskoj a vuku porijeklo iz Bosne i Sandzaka (takvih je preko 5,5 miliona u Turskoj) dolaze u Novi Pazar ali iu Sarajevo da studiraju (turski fakulteti na Ilidzi), jasno je da ce ostati u Bosni, ovdje ce na osnovu porijekla dobiti drzavljanstvo, tako da ce sve vise i vise Bosnjaka biti i u Sandzaku i u BiH naspram Srbije kojoj bela-bijela kuga odnese 40.000 stanovnika sto je grad velicine Ivanjice odakle je rodom koljac Draza. Srbija nema buducnost, to je siromasna sredina puna egoista,koji se ne zele zrtvovati za svoju djecu.