Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da su ove uzbune koje se na kraju pokažu lažne djelo obavještajnih struktura, jer se želi izvršiti provjera sigurnosnih snaga za slučaj stvarne potrebe. Znači, radi se o uvježbavanju, isto kao što su se nekada davno provodile vježbe NNNI ali na nešto drugačiji način.
Jesu utjerali strah da valja, ne smije niko nidje mrdnut
kako ko .. kod nas normala
Ode li ono Bosna na evropsko prvenstvo?
Bice bolje sledeci put!
Ode li Srbija????
raja pazite lozinka teroristima je vulevukusheamequa
strah je sve vise prisutniji... samo nek izadje na dobro sve
Da izadje na dobro, bogami daj boze, kuha se sve vise i vise. :-(
Jednostavno ne udarajte na Srbe i bice sve kako treba!Da ste hteli sa Srbima biti iskreni,posteni do svega ovoga nikad ne bi doslo.Na kraju krajeva mi smo vise od komsija,svidelo se to vama ili ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)