Od novinara do državnika
0
Latin se kandiduje za predsjednika Hrvatske?
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@cndn ko tebe budalu pita za misljenje :)
To je jedna velika budala. U smece s njim.
Covjek sigurno ima vise moralnih vrijednosti od ostatka politicara (izuzev Mesica, naravno) u cijeloj RH. I u krajnjem slucaju, ako je glumac mogao postati predsjednik SAD-a, zasto i jedan politicki novinar ne bi mogao susjedne nam drzave.
Svaka čast!
Zelim u sve najbolje... mislim da je pravi covjek za ovu poziciju!
živio denis i komunisti i SDP DOLE NACIONALIZAM I FAŠIZAM UZ TEBE SMO DRUŽE DENISE
Mislim da se radi o jedno poštenom čovjeku,moralnoj vertikali novinarstva i života uopće. Neka pokuša, nema što izgubiti,ko zna možda i bude predsjednik R Hrvatske. cndn 23.06.2009. u 13:57 Idiotu slava udarila u glavu :( @cndh Da li je idiot ili ne to će odrediti građani Hrvatske.
Tooo gospodine Denise, samo naprijed! Uclanit cu se medju Vase pristalice na Facebooku, neka vas ima vise;) Zelim Vam puni uspjeh i srecu!
Covjece,osvjezio si mi dan,svaka cast !
konacno budem glaso odovdud za nekog odndud.:p
Glasujem za Vas Denise,svaka čast i sve najbolje.
taj latin je obicno komunjarsko govno, kod nas u hrvatskoj je popularniji ko denis ciril.
Naprijed Denise!
naprijed latine i neka ti je sa srećom
Idiotu slava udarila u glavu :(