"Srbi nisu ratni zločinci"
0
Kusturica najavio snimanje filma o Dostojevskom
Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠUPAK.
Kakav je ovo d.ebil !
To Kusta..samo tako..
svi normalni odoše iz Sandžakjeva...ko u ZG,ko u BG,ko u bijeli svijet
Nela,Drale i Kusta metnu vam ga u usta !
vam ga vista u usta !
COVJEK SE SAMO VRATIO VJERI PRADJEDOVSKOJ ;)
Nivinar je glup kao Ku..rac Koji crni Benicio?Jonny Deep.80% texta je izmisljeno.Srami se
kusta , naserem ti se u usta....
Zamolio bih Faruka da prestane objavljivati novosti o umjetniku koji je podrzavao genocid i velicao pocinioce genocida u BH
JOS JEDAN POKUSAJ DAsrpski CIGANIN SA GORICE DOBIJE TOLIKO ZELJENOG OSKARA.FIRAUNE AKO GA I NE DOBIJES NE BRINI SE U SARAJEVU TE UMJESTO OSKARA CEKA OSunecena KARA!!!.
ma pisaj ga
Emir je nas drzavljani i ako je Srbin. Njega voli citava Bosna, EMIRE EMIRE EMIRE TI SI NAS NAJBOLJI HEROJ EMIRE!!!!
napisa fjodor idiota ,a evo jos jednog u liku kusturice
E pobratime nemanja!Jesi li mi obeco da ces snimati Slobodistan,gde bi,jel i ja i ostali nosioci plemenite genocidne misli,imali zapazene uloge!A ti udario sve po knjiskim projektima,te andric,te dostojovski...Sredi se bre vishe nemanjicu, i ti i ortak ti nele mlogo vrludate...Ako mislite da vas proglasim svecima,pamet u glavu!Svrnite amo u Ag da se dogovorimo,i da trznemo koji moj urino eliksir, uz neizbezne djeneralove izmetevine!Smrt vashizmu,latinluku i balizmu!
nemanja hemoroid ce igrati glavnu ulogu u \'idiotu\'
Jeli to onaj sto je dobii naziv ulice u ZOO