Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil Novalic: Sredio sam vakcine preko Kurza
Asim završio
Fala Kurzu
Uvijek se sadaka davala sirotinji
Cuj to? Ja mislio bogatima se daje sadaka
Trkom.Bisera u Austriju da Prosis Padni na koljena radi Kurza
Fala Kurzu!
astra zeneca
što niste napisali koje. u njihovim medijima stoji zeneka. zato i niste pisalo jer se niko time neće vakcinisati. čovjek od 50 god nogu izgubio jer se sa zenekom vakcinisao.
U fildzanu zive jedini nesposobni debili u Evropi, koji nisu u stanju da nabave ni jednu jedinu bocku.
fala kurzu na bocama 😁
Hvala, netreba, jebale te vakcine, ☠
Sad čekam komentare: a jesul' pred istekom?
Ko će od kurca da dobije boce.
Pošalješ i to je to,čuj obećanja
Bravo daj kad vasi nece :)
Haha komentara...Ne treba, dajte ih Japanu, kod nas procijepljenost 3 %, u Japanu 2 % Neće japanac eksperimente na sebi.
He nabijem te na prezime
Još jednom je EU dokazala da radi trotiv BiH. Vlada je među prvima u EU uplatila vakcine kao što je zabranila 1992 godine Bosni da se brani tako je zabranila i isporuku vakcina naročito 11 zemalja iz EU vazala Rusije koje predvodi Merkelova.
Jeste neinformisani... zeleni....Uplatili su Covax-u koji je za siromasne zemlje, a ne EU. Tesko nama sa ovim zelenim