Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bogdom imamo mi jednog Kurtia u BiH ne bi bilo ovih genocidaša. Albancima podrška iz Sarajeva
Izgleda su 🚜🚜🚜🚜🚜 jedino efikasno rjesenje protiv ovog bolesnog plemena
Niti bi teroristička organizacija SNSD postavljala teroriste sa snajperima po zgradama na entiteskim linijama.
Gdje su teroristi gospodine Kurti, varalice stara ?
Nema ih, Albanci sami se ubili. Kao sto su Bošnjaci samo sebe pobili u Srebrenici i Sarajevu. Hrvati sami Dubrovnik i Vukovara granatirali…
Pa bolje im je bilo sa su kupili traktore, a ne ovo
Voli vučko da daje džaba oružje hahaha...
Teroristička ghovna sve treba na smrtnu kaznu osuditi.
Sta si ocekivao od srba nego da su naoruzani ful , kod njih djete kad se rodi stave mu mitraljez pod jastuk !
Nekad se pitam da li ljudi koji komentarišu misle ozbiljno ili su pitomci umno duševne ustanove, to bi dosta toga objasnilo i relaksiralo stvar
Gdje li su smrde sa Kliksonje, nema ih da bace komentar. Bravo za kosovare, znaju kako sa gamadi.
A brate mili ovi šipci i smrde i kosova puna kapa.
Vulin opet gledo Chuck Norisa,pa poslo ekipu🤣
Pop puca snajperom sa crkve 😂 to je njima u krvi lud agresivan teroristićki narod.
U njima svima je gavrilo,halo u bogomolje skrivaju oružje kakav je to narod a popovi ko ništa neznaju.Teroristićki narod nemože bez oružja i ubijanja sjeme vam se zatrlo.
Nebeski narod: Crkva-oruzje!!! Pu!!!
"U današnjoj operaciji protiv naoružanih terorista, kosovska policija zaplijenila je stotine pušaka i municije" Em se na snimku ne vidi te stotine teškog oružja em, aj polako, objašnjavam vama iz oaze, granata nije teško oružje. Usput, vidim kako se primate na rat, nemate hrabrost ali to želite, toliko o BiH za sve narode. Stvarno počinjem da kapiram ove i RS ma kako god da su pod ruskim uticajem.
hahaha poicajci sami sebe napali, majku vam
Nakon vise od 30 godina Azeri vracaju kontrolu nad Nagorno karabahom, Albanci su sad na redu da protjeraju ostatke genocidasa a onda na red dolazi BiH. Genocidasi spremite traktore, napunite ih sa gorivom,podmazite lezajeve,kupite nesto hrane da vam moze biti za koji dan a onda idete na parizer u Smrdiju.
Vucic bi ko ratovo al' ne smije a Kurti bi isto ratovo al' nema dozvolu Amerike. Nicije maslo za Ramazana nije. Kurti bi lako mogao proizvesti nesto kao srpski Hamas i imati sve cesce incidente ovog tipa a kome ce to vise odgovarati Vucicu ili Kurtiju ne zna se, vjerovatno obojici.
Braco Srbadijo ne ne u vjerske objekte.Vidite kako azrail dodje po vas zato sto skrnavite vjerske objekte i odatle pokusavate da dejstvujete.Zalosno je to sto radite.