Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakve integracije sa Srbijom ne dolaze u obzir. NATO i EU je nas cilj. Dok se srpski politicari ne okane svoje pogubne politiku ostaje Drina dublja i od Marijanske brazde.
A sad ti ne valja Jugoslavija, a kad ste prelazili preko Prokletija jer ste bežali od Envera Hodže tad vam je valjala?
Milošević je prije 25 godina postavio ciganina Sejdu Bajramovića-zastavnika da predstavlja Albance na Kosovu i time je htio da ponizi Albance.Danas kad je Republika Kosovo nezavisna država većina deputata Kosovskog parlamenta se školovalo po zapadnoj Evropi i Americi i svi Albanski deputati govore engleski i druge svjetske jezike i imaju kontakte sa najvećim zvanićnicima svijeta.
Srbi su imali srboslaviju od 24 miliona stanovnika kojom su vladali centralistićki iz Beograda a raspadaom srboslavije danas srbija koja se osamostalila ima manje od 5.5 miliona stanovnoka prosjećne starosti od 44 godine a od toga 4 miliona stanovnika srbije imaju prosjećnu starost od 51 godinu.De facto preko 50 posto stanovnika srbije su nacionalne manjine.
Nisam znao da je Tito bio Srbin i da je u korist Srbije odvojio Makedoniju i Crnu Goru iz Srbije i jos napravio dve autonomne pokrajine unutar Srbije.
Meni je bitno da je hrvatska od eu komisije dobila zeleno svjetlo za veliki shengen!A mali shengen ce biti ako kaze babo erdogana-on je osmanista i sam je izjavio da se "Turska mora vratiti teritorijama i narodima gdje su bili nasi preci"!
Kurti e sad ne seri, ako je iko uzivao u SFRJ vi ste..
@mahalamo Isti Bob Rock
Sjahao Murta, uzjahao Kurta, haha
Tako je Kurti: ne, ne i - NE! Eto ih tamo....
Bravo Kurti...sa Srbima nikada vise nikakve unije ....ja sam cak protiv i ovih carinskih zona sa Srbijom.....Srbija ce se opametiti samo kad je jednom slome totalno i politicki i ekonomski,inace sledeci problemi na balkanu ce izazvati opet srbija...zato je smanjiti na pasaluk beogradski i tad je balkan miran
Brate mili kakva mu je ovo glava, šta je ovo?
Cuj siptara glupog. Da nije bilo onog bravara i ustava iz 1974, ne bi ni Kosovo dobilo status autonomne pokrajine. Bilo bi u sastavu Srbije, kao sto i treba da bude.
@LAIBACH otiđi tamo i reci im to mangupe na baterije. Povedi i Ministra Dačića.
@ivava Nemam potrebu dokazivati bilo sta, to je cinjenicno stanje
Ne vidim ništa loše u Malom Šengenu. I ovaj zakuhava. Uostalom, Jugoslavija (ona Titova) je najbolja bila!
Protiv Jugoslavije i Tita moze da kaze samo degenerik,nacionalista ili kriminalac,nikada bolja drzava za gradjanina niti je bila niti ce biti,nikada takvog rahatluka bez kredita i svega dzabe dostupnog ,sada kuckajte za lijecenje i dizite kredite dozivotne za stancic,placajte studije i lijekove i sport za djecu...sta vam to nije valjalo nije mi jasno.
Napadni plan Velike Srbije kako bi stvorio Veliku Albaniju.
narod u regionu nije mentalno sazrio, prosperitet ne dolazi sam od sebe