Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurti ili kurton?
Je3e ovaj Kurati četnjake, al žestoko !! Mi smo ionako u banani, nama ne može puno naškoditi...
Odugovlacenje pregovora je islo na ruku jedino Srbiji. Panciri su stigli a stize jos ponesto. Kosovo je uzeto silom i tako ce se vratiti. Ameri nikada nisu smjeli napasti Srbiju kopneno a sada nece smjeti ni vazdusno. Podjela Kosova je najbezbolnije rjesenje ako je ponuda Srba jos uvjek na stolu.
Vlažni snovi.. Albanija im za leđima, nisu prepušteni sami sebi kao Bošnjaci 91
@Ostojaurupi to su ti mokri snovi, Srbija je Kosovo 1912 dobila oružjem, a 1999 isto ga tako izgubila. Nema podjele, Kosovo nezavisna država.
Nikada vam bosnjaci Zenice nece halalit ove takse, znali ste da iz Zenice ide 90 % uvoza iz BiH za Kosovo. Kaznili ste Bosnjake a ne Srbe
@Pridrazici i dalje njima govorite "braca"
Pa nije lud kurti da zavrsi ko haradinaj..
Sve mi se više sviđa ovaj Kurti, evo popustit ćemo a sad i vi malo. Prebacio loptu u susjedno dvorište. Tako se to radi.
Jesmo li mi njima uveli takse?
Ako nismo, onda su nas lijepo opljackali
Ma kakvi mi🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)