Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni sekunde
ni dakike... otvaraj Kosovo kancelariju u Sarajevu neku,da možemo posjetiti mjesto đe Husein Kapetan porazio tursku vojsku i spasio srbijance
da prizna republiku Srpsku
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Evo ti kurti 🖕
Priznanje Kosova ide u paketu SA priznavanjem republike Srpske.
lazna, nepostojeca, banana republika,središte narko trafike i crnog trzista na balkanu, pola država svijeta ju ne priznaje. jedini razlog što se žele odvojiti je jer su Albanci i žele biti sa Albanijom , a zapad im to ne da jer znaju da bi to stvorilo još većeg belaja na balkanu.
Nipošto. Bošnjaci nikad ne bi trebali priznati Kosovo. Kosovo je uvijek bila autonomna pokrajina Srbije a ne država. Ako priznaju onda se ne mogu ljutiti kada druge države postupe jednako i priznaju Srpsku kao državu.
Kad procitas komentare, shvatis da Klix sa svojim administratorima radi za DB Srbije. Na sve afirmativne komentare dodaju brojne minuse, na sve genocidasko okupatorske ili UZP kamenjarske pluseve. Da ne spominjem koliko puta napisani komentar nije objavljen, tj izbrisan je u roku od 10 sekundi, a samo zato jer je afirmativan za BiH. Tako da je savrseno kasno da je ovo rat drugim metodama, u kojem Klix radi za neprijatelje BiH.
Kosovo 🇽🇰 Republika.
KOSOVO REPUBLIK
Priznali bi vas mi medju prvim da se mi pitamo
I tako ce to trajat narednih 300 godina.
Gdje god žive srbi tu je haos! Narod zvani haos, ludilo, prljavština i čemer!
"Srbija je ta koja se iz dobro poznatih razloga mora suočiti s prošlošću." 👍👍👍🙌🙌🙌svaka cast Albin Kurti, direktno u brk, samo naprijed!
Kazu da je Balkan evropsko bure baruta. Ako cemo precizirati, Kosovo je bure baruta. Hebena mraka, vole samo sebe, drugog postuju ako je po njihovom, uvlace se u pakas svima od koga imaju koristi (Izraelu npr.) itd...
haj ti u Beograd po mišljenje svake hefte a druge optužuj za uvlačenje 😂😂😂😂😂😂😂😂
izmisljena drzava amera i evrope tzv kosovo..jebite nas na zapadnom balkanu..nek vam se odvoji i skotska i katalonija i baskija itioti sotonski
Biće kako Amerika kaže...sve ostalo je laprdanje!
Kako će to podnijeti genocidni Milorad,Uzpeovski kamenjarski srbin Dragan i žrtva Bakir,u pravu je gospodin iz Republike Kosovo.
Nesmiju tkz.bosnjacki politicari od srba.
Mi smo vas već priznali samo što Dodik i Čović malo papaju kaku...