Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bi pozdravio Kiksera i njegovu mamu.dosta od mene
fala
Titina jedina greška je što nije vidio ili se pravio slijep na masovni preobrazaj cetnika u partizane
nije to bila greska vec su tadasnje okolnosti zahtjevale to. to se desavalo i sa ustasama itd...
titi je u tom momentu trebalo vojnika a cetalji su skontali da je ipak bolje biti uz antifasiste, najmanje 70-80% spomenicara su bili cetalji.
to sto mi sad nemamo herceg novog i boke kotorske to nikom nista druze?
Hajde sjasite vise sa tim diktatorom! Kus redakcijo komunisticka...
Ne znam ali po kakvom ga to dobru treba pamtit . Gledajmo to sa povijesnih cinjenica . Prvo , oteo njemcima zemlju i protjerao ih ( poslije rata se to desavalo) sa svoje zemlje i imanja i podijelio po Vojvodini cetnicima ( tadasnjim partizanima a ustvari cetnicima ) . Oko 200 tisuca Njemaca otislo prisilno . Zamisli da je Alija rahm natjerao Srbe prisilno da odu i da ih je poslije rata sve pozatvarao i poslao u radne logore i oteo im zemlju i podijelio vojnicim bosnjacima 2.Naredio masovne egzekucije zarobljenika . zamisli da je Alija naredio da sve zarobljene cetnike iz sjeverozapdne BiH nakon oluje i ifanzive 5 Korpusa , da se potamane . 3. Osam godina nakon rata stavio nas u totalnu izolaciju kada si mogao hljeb kupiti na tockice a ilje i jaja dobivali od kapitaliste Trumana , ko zadnja bijeda . zaduzio nas do guse a po BiH izgradio tesku industriju koja nam je sve zagadila pa si ulazeci u Maglaj , Zenicu , Kakanj , i druge gr moro zacepiti nos. Bespl skolovanje i zdrastvo hhaha
fasist,nacionalisti,kriminalci ,ratni profiteri su protiv socijalizma i titine vlasti, a da i ludzaci, i narkomani i svima hebm mamu .
Sarajevo, bajkoviti grad u kojem se vrijeme vratilo unazad odlaskom Tita
u komrovcu je roden najveci demagog i zlocinac nad hrvatskim nardom dozvolio je da ga veliko srbi iskoriste za svoje ciljeve istocna bosna dva puta se ponovila u zadnji sto godina on je kriv za to a njegovo bratstvo jedinstvo je izgovor za lopovluk koji su koumnisticke bande radile i ubijale i zatvarale koga su htjele jedino sto je bio u pravu da za stoku nije demokratija
ooo ustasko unuceeee za kitu me povuce... Tito je bio mala maca sta ste vi ustase zasluzilee za 4 godine NDH!!!!
mundos ... potpisujem ... imas pivu od mene :)
Ko nije bio u Kumrovecu, preporuka da se obidje mirno i ugodno popodne odmor za dusu
da se pohebe, jel sad jasnije gosn kolektor
selo samo po sebi je tipicno zagorsko selo nista posebno osim kuce onog idiota
Titoisti i Jugonostalgičari. :zbljuv:
JEHBES TITU OBICNI DIKTATOR , VLADAO 30 GODINA I POSLIJE TOGA OSTAVIO ZEMLJU SAMOJ SEBI U PROPAST.KAO I SVAKA ZEMLJA KOJU DIKTATURA SA VREMENOM UNISTI, NAJGORE STO SE NAROD U OVAKVIM DRZAVAMA IZOBLICI I POLUDI. ISTO KAO I SADAM ILI ASAD ILI GADAFI ILI KIM JONG UN ILI KASTRO ILI MUBARAK ILI CHAVEZ, PA JESULI ONI LJUDSKA BICA ILI BOZIJI POSLANICI PA MORAJU VLADATI 30-40 GODINA KAO DA NIKO DRUGI NIJE SPOSOBAN.PA EVO VIDI SE STA JE OD JUGOSLAVIJE NAPRAVIO, ZASTO NIJE POSTALA KAO NJEMACKA ILI FRANCUSKA, PA NEMAJU ONI NAFTU VEC SU LJUDI RADILI U KAPITALIZMU I IZGRADILI SEBI DRZAVE A U NAS TEK SADA SE NAROD PROBUDIO.
hoces reci ubili ga ko kera
Haman on samo nama muslimanima godi, i mi ga dižemo na nebesa, Tito ovo Tito ono, a Tito nas pobio masu u Bleiburgu...
jarane nije nam tito kriv što su nam dede bile ustaše
Kriv je sto ih više nema
Kakva laž, kakva "skrojena" povijest...
zar opet o njemu :) 3,2,1
moj dedo kaže da je tito zločinac i da je on sa u na fesu tamanio partizane ko zečeve
pio ili ne pio moj dedo ih je tamanio