Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prodajem taktor sa prikoljic crvena boja, svi zainteresovani srpcad neka se jave kod tacija, kodni ime oluja XD
siptari smrde na kilometre, marva
poslje ove akcija, priređujem dernek kod mene, biće puno bakljava, tuljumba, i sljadoljed, moja sljastićarna radnja se naljazi na mjesto nekad bio stari serbski manastir ! dođite svi, i serbi su dobrodošli, ono maljo što ih ostalo na Kosove..ne brinite, posljuživat ćemo samo sljtka hrana, bez unutrica i serbski bubrezi !
Povoljno rashodovani traktori, motor radi, prikolica pride
Albanija - JEDINA zemlja u Evropi koja je štitila Jevreje u WWII Smrdija - Prva zemlja u Evropi čiji je glavni grad bio \'Jüdenfrei\'
Možda nisi \'nacionalista\' al zato jesi glupan samo takav.
Samo naprijed Škiptari, kad ne znamo mi bijednici Bošnjaci s genocidalnom bagrom, znate vi.
mi albanci smo moderan narod koliko srba zivi na kosovo i ne bune se ali ovi su svi oni koi su svoje ruke uprljali sa krvlju i tu na sjeveru kosova se kriju nek ih protjeraju sve u srbiju ako hoce srbiju kosovo je od uvjek bilo albansko tu samo mogu zivjet narodi koji su normalni a ne ovi karpatski ovcari svaki rat je poceo od srba nacia koja nikad se nije probala poboljsat hoce ono sto nikad nije bilo njihovo u jogoslaviu tito isto srpsku istoriju u skole a gde su druge nacije koje imaju svoju istoriju komunisti to su prljavi igraci albanci nikad nisu napadali samo su branili svoje i od turaka osmanlija i od srba prichtina bujanovac nis kumanovo skoplje tetovo gostivar ohrid tirana ulcin mali zi je albanija
ja sam za grupnjak :)
Kosovo republjik Hasim Taci predsjednik!
srbe na vrbe
Cini mi se da si dobra koka;), a jesi li sirokih i liberalnih shvatanja? Da se malo bolje upoznamo, aaa?;)
Samo udri po njima!!! zasluzili su vala sve dragi bog to zna!!!
@Istina: ma kakav Hrvat, poznajes li ijednog Hrvata da kaze \"hriscani\" i \"hiljada\" kao vrli nam ampak:-) Ipak razumijem ga, i ja bih se lazno predstavila da sam Srpkinja:-)
nisam nacionalista ali moram se nasmijati... trebalo je biti srbija do tokija a sada nije vise ni do kosova hhahahhaha
Ampak je ipak Srbin koji se predstavlja kao Hrvat. Pravi Hrvat nikad ne bi udario na Albanca. Vidi se da se predstavlja da je Hrvatina veca od Mate Bobana. Pravi srpcic. Takve je NATO castio osiromasenim uranom.