Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Srbe na Kosovu je od velikog značaja da su mogli bez bojazni izaći na izbore i iskazati svoju biračku volju. Sa svojim predstavnicima u vlasti i podrškom Srbije, Srbi će moći da odezbede sebi povoljniji položaj i da ostvare svoja prava. Drago mi je da su ovoga puta izbori protekli bez incidenata.
Sada kada je formiranje yajednica Srpskih opština, na pomolu, kreće nova epoha u životima srba na Kosovu. Kada je stvoren legitimitet u srpskim op[tinama, i kada su iyabrani legalni predstavnici srba u institucijama, očekujem da se u mnogome poboljša život srpskog stanopvništva, njoihova bezbednost i da krene razvoj ekonomije.
Svi koji zele da "vlast"iz Prištine ostane bez utjecaja na život srba ,moraju stati pod jedan barjak.
Pantića je podržala vlast iz Beograda.To garantuje kvalitetnu borbu za srbe na Kosovu.
Razumljivo je da treba većinu da prave oni koji imaju približne ideje o ostvarivanju ciljeva srba sa Kosova.
A sada svi mirno pred Hašima
Da su Isusa nabili na kolac Krstimir bi se zvao Kolčomir hahahahahahaha.....paganska svetosavska izdrkana sekta na koju se treba posrat i popišat
I muhamed ti je prije nego što je počeo da propovjeda islam koji mu se prikazao na način sličan onim baba gospa u međugorju, bio hrišćanin konjino glupa!
Nigdje u Bibliji ne piše da se trebate zvat hrišćani izdrkano svetosavsko pašče.....Isus je bio Židov i umro ko židov............nikad nije rekao niti igdje piše da se trebate zvat Hrišćani, a kamoli pedokatolici i kuroslavni, tj, izdrkani svetosavci......Rimski car konstantin 450 godine vam je rekao kako se trebate zvat.....a Muhamed a.s. je bio mnogobožac
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najbolje rješenje za Srbe! Predsjednici 11 od 32 opštine na kosovu i metohiji su Srbi,i oni će organizovati zajednicu srpskih opština koje će se u dogledno vrijeme pripojiti Srbiji. Kada se uzme u obzir da će Republika Srpska u narednih desetak godina postati zapadna Srbijanska pokrajina, dolazimo do zaključka da će to biti jedina ozbiljna respektabilna država na balkanu!
idi pij mlijeko i spavaj
Najbolje riješenje za srbe je - pobit i poklat izdrkanu svetosavsku paščad, jer uz čifutčad i cigančad predstavljaju dno ljudske vrste - ŠLJAM
PRIKAŽI ODGOVORE (1)