Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladi Dritan će ovdje izvući najdeblji kraj. Kada ovi krenu sprovoditi svoje sulude spc fašističke odluke Dritan sigurno neće stati uz njih, tada će ga ovi nabit a kod ostalih je već izgubio obraz.
Njega će prvog izroštiljati ako se zakuha.
Crnu Goru ce vjerovatno izbaciti iz NATO jer je posrbica otkucavao.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čitam neki dan da ne postoji mehanizam izlaska iz nato saveza čak i ako zemlje članica to želi lool.
U clanu 8 ugovora u Natou stoji da zemlja moze da napusti Nato tako sto ce svoje napustanje pismeno dostaviti SAD, koja je nakon toga obavestiti ostale clanice.
mislim, nemo se ljutite, ovo će ti biti kao sa Libijom... ovako su isto Gadafija pljuvali i palili na lomači. a sada najveća fukara na svijetu. čovjek im državu napravio prva na Balkanu postala a nema ih 500hiljada, a oni bi da oni malo sjednu na jasle, misle mogu i oni isto kao Milo. ubrzo će saznati u šta su se uvalili
Suma sumarijum, za sve se pita mitriopolit tj pop. Pametnom dosta
Ja procitah Krivokapic popusio 😳❗
https://www.youtube.com/watch?v=Njra0wnFOxU Orginalna Himna Crne gore koju je napisao sam Kralj Nikola
Krv nije voda!
FoOOdile, reci nam, de..Sta to tvoje ruke rade?..Udarnicki rade burazere..Da bude gasa(Sebijinog kisika) za sve..Sve u sklopu akcije Zastite nase okoline(MHE!)..FoOOdile, reci nam, de..Otkud za to finansije?Dva posto(67%) svake plate..Niko od nas nije rekao "Ne."..FoOOdile reci nam, de, Jel' jos tvoj mali skuplja stare novine?Jok moj burazere..Radi u posluzi(FIA Agencija) kod trznice.
Ja majmuuna
Dritan je gotov,hahha
Мује ће добити шећер због Мила у Црној Гори! Не могу прежалити је изгубио власт
ovi hoce nesto a ne da im se
E jbg Crnogorci, ne možete ni nadglasati Srbe, o čemu drugo pričati. Nas ovi proglašavaju bošnjačkim fashistima što želimo demokratiju u BiH bez etničkih podjela.
Ne daj se Krivi!
Šta je Crna Gora da se o njoj priča? Da nemaju Boke Kotorske niti bi bili u NATO niti kandidat za EU.
Montenigersi su ga ugasili ako je ovo gotova stvar. Andrija Mandić i Knežević zvani Pipun da budu u Vladi,Bože sačuvaj!