Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mir je najvažniji.
kepec dritan abazović je najgori.on je novi sejdo bajramović u službi zločinačke politike diktatora i kriminalca aleksandra vučića.
Milu je stolicu izvukao Zoran Milanovic, kad je podijelio hrvatske glasove na dva dijela, i tako izbio Milu siguran madnat i sastavljanje nove vlade. Ocigledno je imao neki dogovor sa Vucicem vjerovatno po pitanju Bosne. Ovaj vjerovatni obracun sa Milom ce se svakao odraziti i na Bosnu, jer ce pritisci na izmjenu Izbornog zakona biti jos veci. Valjda je Zivkovicu ovo jasno, i valjda nece opet prodati interese Bosne, ako vec nije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo Krivokapic, gazi komitsku marvu.
Bošnji najteže pada nepravda u Crnoj Gori i u Palestini.
Meni licno pada tesko to sto 10% naroda drzi 35% vlasti...al opet SDA je kriva za to oni su im dali te pozicije i mjesta
Neće do vijeka. Ja mislim da će Bozo Ljubić prvi rasteretiti poreskog platišu ... ili mozda Halid Genjac ... a i Radmanović sitno broji.
Koja država je odbranjena.Možeš li ime te države izgovoriti ,uli misliš na srpsku državu.
Valjda misli na državu veliku Srbiju?
Koju ti drzavu branis i od koga ? Krivokapic , a posebno Abazovic izdajnici Crnogorskog naroda . Dritan Abazovic = Sejdo Bajramović
mrš. podli čoče...
veličanstven trenutak je kad napraviš autoput, otvoriš 5 fabrika, milioni od turizma
Ako se tako brani ćojstvo i Crna Gora,loše vam se piše.Na tebi su još pisljediće prićešća odpizadi od strane nekog popadije.
Dritan kepec ko i Fahro
Mislis ostvaren je jos jedan velikosrpski cilj
Tako se brane ljudska prava a vjerska su jedna od njih. Lazne demokrate, tzv evropejci i zagovornici gradjanske opcije su pokazali pravo lice, oni su ekstremni šovinisti koji su spremni za rad odrzavanja na vlasti od jedne lijepe i spokojne drzave napraviti podjeljenu.
Nisi ti los covjek ali zivis u veoma losem drustvu Gosn. Krivokapicu.
Jadan covjek.I srpski i antisrpski nacionalisti ga napadaju.Drzi se profesore, ima i nas normalnih koji podrzavamo tvoj napor da od Crne Gore napravis demokratsku i ekonomski jaku drzvavu.Samo naprijed!!!
Suditi će ti CG i povjest, izdajniče.
Da u USA ili negde u Z. Evropi na silu guše versku slobodu neke zajednice policija bi ih polupala i pozatvarala bez pardona.
U USA i Z. Evropi političari ne organizuju religijska ustoličenja… to ima samo u zemljama koje nisu izašle iz srednjeg vijeka
U USA i EU vjerske zajednice ne sastavljaju vlade. Ovu je sklepao Risto Sotona
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koji je ovaj
Premijer Crne Gore