Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoj Klix portal je MAŠTAONICA i LUPAONICA za isfrustrirane bošnjake
Nikad se vise gluposti nisam nacitao nego u komentarima isfrustriranih bosnja, covjek bi pomislio da su operisani od stvarnosti i da se CG nalazi na drugom kontinentu koliko su neupuceni u politicka desavanja. Zlo narod alaha mi.
krivokapic i kepec abazovic su izdajnici crnogorskog naroda i drzave.nek’ zivi vjecno crna gora!
Oni rade upravo ono za sta ih je vecina gradjana Crne Gore izglasala
Danas sam citao dobar clanak.o.tome kako CG smeta zapadu tj. kapitalizmu jer je kao tamo.jos na vlasti komunista / Djukanovic / i treba ga skinuti.Znaci trenutno i taj zapad ima tamo upetljane svoje prste i privremeno preko ovih sadasnjih vlasti ruse Djukanovica a onda ce.kada se to.dogodi i njih / ovu vlast /poslati u istoriju i postaviti ljude koji njima odgovaraju.
Crnogorci su mudriji i imaju daleko sposobnije politicare od bosnja. Krivokapica, Abazovica itd. Za bosnju je nezamisljivo da npr albanac Abazovic stiti prava pravoslavne crkve, a nije im ni jasno kako je jedan Krivokapic dao srednji prst prosrskim strankma u CG a dosao je na vlast preko SPC. Totalno zbunjeno pleme kojem je samo ostalo da laje na klixu.
Koliko sam ja primjetio ako iko "laje na klixu" to su SPC ultranacionalisti poput tebe, i naravno svaki komentar vam je uvijek pun govora mržnje i turaka, mudžahedina itd Upravo takvi i podržavaju Dritana danas jer im je donjeo "slobodu SPC" a sutra ga pljuju jer je ogavni schiptar kojeg treba u hladnjaču, za Krivokapića isto, vi ste ga uzdizali u zvijezde, pa se desio raskol, i sad vas je pridobio sa ustoličenjem Joanikija, pa ako je iko izgubljen to ste vi.
Odkako je ovaj Krivokapic na vlasti u CG samo neke pizzdarije.
Crnogorski chetnici iz rubnih djelova koji su bukali i arlaukali da će doći silom na Cetinje, se nisu smjeli pokrenuti ni milimetar prema tom gradu. Zato je albanski izdajnik Dritan angažovao policiju i helikoptere da izvrše taj sramni kukavički čin.
Al si ti analizirao situaciju, BBC ce ti preuzeti stručni komentar
Znaju i ptice na grani da je kriminalac Đukelanović organizovao sve
Прц прц прц ! Трицаааа ! ! !
31 текст о Црној Гори и предивном Устоличењу на српском Цетињу...Идемо Кликс, може то и јаче...
Ti si malo nakrivio kapu Krivokapicu i veliko ti zlo pripremas Crnoj Gori a kao rodjeni Crnogorac-pravoslavac deklarises se kao Srbin samo zato jer ti je prandjeda prvi krstio pop iz SPC koji ga je upisao u Srbe. Kao drzavljanin Crne Gore trebao bi znati da je Cetinje najcrnogorskiji grad i da ga ni Turci ne osvojise pa neces ga ni ti servirati Vucicu da imas 101 Dritana, koji se udao i promjenio prezime i kako je izdao svoje pretke izdace i svakog drugog.
Nacija je specificna narodna zajednica nastala na kompaktnoj teritoriji u okviru bliske etnicke, jezicke i kulturne srodnosti i po svim mogucim teorijama nacije, drzave i drzavljanstva po asimilaciji, rodjenju ili prirodjenju, ti si Crnogorac pravoslavac i nemas nikakve veze sa Srbijom osim pravoslavlja. Niko ti nikada nije govorio ekavskim dijalektom, niko ti nikada nije doselio u Crnu Goru iz Srbije i po kojem osnovu si ti Srbin???
Da samo sto su ga Turci zapalili jedno pedeset puta 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nekontam ja ove Bgm,jedini narod koji slavi poraz...tkz "nebeski narod" lol 😂
Cetinje i ustolicenje,misa za Bleiburg u Sarajevu?Sta to znaci nego provokacija,misa za bleiburg je mogla biti svugdje u hrvatskoj
Živjeli nama CRNOGORCI!
@SRJgeneralisimo Mislis bajke o Joanikijevom zipline-u onim dugocjevnim vernicima iz bie... 🍌🦧
"Neki ljudi", potrcko snajperiste sa jevrejskog...
CG se polako oslobadja despotije i diktature crnogorskog mafijasa don Mila Djukanovica. Njegov prvi savetnik je uhapsen a iz vlade stizu pozivi da se i don Milo privede licu pravde zbog organizovanja i ucestvovanja u teroristickom skupu na kome je napadnuta i milicija. Jos jedan poraz velikocrnogorske fasisticke politike, Joanikije je hirotonisan na Cetinju a don Milova banda polako puni zatvore u CG. A sto se mitropolita tice nema se sta reci osim...dostojan! Na mnogaja ljeta!