Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DVA VOZAČA MALO JAČA ....
hajd ne seri...idi U CG ima posla na bausteli....ti znas nesto o investicijama, nemas 100 maraka u dzepu
A Milo ČOČE Đe ti je čast Junačino ?
@commi ...dje si Alijin fanatiku, nismo te preopznali... Zanimljivo je to da se vazda podsmijavaju ovi sto nemaju nista :D BIH - drzava 3 u 1 :D ali zato su investicije vrh vrhova :D Ove godine samo Ulcinj(Crna Gora) dobija investiciju od 250 miliona eura ;) sto Sarajevo ne dobije ni za 5 godina -.- al\' svaka cast Mili KRALJINI ! :D covjek zna svoj posao :) al\' po tebi Alija je znao bolje ;)
Braca masoni.
Ma Milo Djukanovic je od Crne Gore napravio zemlju snova :D Samo Budva ima zvanicno 400 milionera ;) Ogromni kapital se ulaze u ovu malu , ali izuzetno prosperitetnu zemlju :D Milo naravno i krade ali i daje :D Svaka mu cast ! Pozdrav Milo !
NISU ONI JEDINI . Ex Yu je bila najveća pijaca u Evropi. Roba se prodavala kao na rasprodaji jeftino (oficielno) i u rekordnom roku za one kupce koji su uplatili (na privatne, šifrirane, račune u inostranstvu) akontaciju prodavcima koji će nakon 2-3 godine kao zbog bolesti otići iz službe i nastaviti negdje \"životariti\" sa svojom \"zaradom\" uz pjesmu Zbogom seljačine, nema više je------.