Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zaaarrr covjek ne uspjede ma steeeta
Ovo je najglupsi kriminalac kojeg poznajem , pa ovaj je svaku ukradenu kutiju cigara odlezao!!! Velika je bila njegova bol pre slab za kikboks prejak za rokenrol
ima srpče dobro tijelo nemožeš ga promašiti sa kilometra, ma skolio se on namjerno jer je bio meta, on to zna,,,, gotov si.
izvinjavam se, replika je bila upucena na : @...
to je u ovom slucaju namanje vazno, hvatas se za neke sitnice, ko\'da ce svijet propasti zbog jedne greske, draze bi mi ipak bilo da si mi objasnio smisao odlaska cjelokupne ekipe FTVa u Beograd zarad jednog kriminalca, vidim iznerviras se na svaki pomen tvojih komunistickih urednika hebali ti oni mater onu tvoju sto te okotila pseto jedno komunisticko... u svakom slucaju hvala na sugestiji, usvaja se...
BUDALA.. NE DA DODJE U SARAJEVO OVDJE BI UZIVAO ON SE PETLJA PO BEOGRADU I DALJE :-)..CCCCC
Ne moze on biti posten gradjanin i raditi svaki dan po 9 sati dnevno za 300 eura kad je navikao da otima i krade koliko mu treba, sve na laksi nacin.
ma samo retardiran !!
trebali su ga pustit da zavrsi sto je zapoceo!
Pisite o DJokovicu,Sasi DJordjevicu,Piksiju,Dusanu Kovacevicu,Stefanu Milenkovicu,Jadranki Jovanovic,Miloradu Cavicu,Nadji Higl,Sergeju Trifunovicu,Rambu Petkovicu,Dejanu Bodirogi,Mikiju Manojlovicu...Imamo ih jos.
novi voditelj politickih emisija nakon propale sportske karijere??? :)))
Nepismeni stvore, kaze se \"intervju\" a ne \"interviju\". Uci, citaj, obrazuj se.
sad ce damir kaletovic da zapuca u beograd po ekskluzivni interviju za 60 min
crnjak 01.02.2010. u 15:28 Zauvijek ce ostati zabiljezena ona njegova usporedba kriminala sa septickom jamom. Kad jednom u nju upadnes imas tri opcije, ili se udavis, ili plivas u govnima ili se nekako iscupas, ali smrdis citav zivot. Nema tu sretnog kraja... Čije god to riječi bile,to je tako. Ima i ona\"svi kriminalci svijeta završe ili u zatvoru ili pod zemljom\".
Zamalo da budem \"ubiven\"