Beograd
0

Kristijan Golubović pokušao da se ubije u zatvoru

Sarajevo-x.com
Aleksandar Kristijan Golubović, koji je prije nekoliko dana uhapšen zbog sumnje da je trgovao drogom, pokušao je da se ubije u pritvoru u podrumu Policijske uprave grada Beograda.

Kako nezvanično saznaju srbijanske Vesti, Golubović je preživio samo zahvaljujući brzoj intervenciji dežurnih policajaca i stražara.

Golubović je uhapšen ispred beogradske crkve Svetog Marka sa još pet osoba među kojima je bila i njegova majka Milanka.

Oboje su nakon saslušavanja smješteni u odvojene ćelije, a Golubović je tokom noći dozivao majku, na šta mu je ona odgovorila da bi joj bolje bilo da je abortirala nego što ga je rodila, što ga je izuzetno potreslo.

On je tražio od čuvara da mu donesu deku zbog hladnoće što su oni i uradili. Sve je izgledalo normalno dok nisu čuli buku i vidjeli Golubovića bez vazduha i na samrti. Zatvorski čuvari su zatim ušli u ćeliju i u posljednjem trenutku otkinuli dio deke za koju se objesio. Pozvali su hitnu pomoć koja je brzo stigla i uspjela da ga spasi.

Golubović je u posljednje vrijeme često dobijao veliki medijski prostor kako u susjednim zemljama tako i u BiH, nakon što je rekao da je prestao sa kriminalnim aktivnostima i da se posvetio borilačkom sportu.