Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati u BiH se bune sto im se bira predstavnik u Predsjednistvo koji nije exkluzivno iz HDZa, a sada ce da biraju predstavnike u drugoj drzavi. Sada ce autobusi za Zagreb na glasanje da voze HDZovce iz BiH.
Glasao za EPP
Hercegovacki «Hrvati» nemaju nikakve veze sa Hrvatima vec sa Zagrebom. Cim se skutor rodi zna gdje ce raditi u Zagrebu. 😒
ne xebe niko ove izbore macane.. i izlaznost govori u to ime
Za europsiki parlamemt ne moramo glasati u Hrvatskoj nego u Hrvatskim konzulatima u BiH...
Ako može ERDOGAN držati predizbornu kampanju u Sarajevu, zašto to ne može Hrvatska i Srbija !!! Ovakva BiH više ne liči na DRŽAVU, već na APSURDISTAN po mjeri SDA !!!
Pitanje glasanja na izborima strane drzave takoder treba uvrstiti u izmjene Izbornog zakona. Hrvatska nije maticna zemlja bosanskih Hrvata. Naprotiv, brojnim Hrvatima koji zive u Htvatskoj maticna drzava je BiH.
Narocito treba ukinuti mogucnost ucestvovanja bosanskih Hrvata u organima vlasti u Hrvatskoj, dakle saboru itd.
Opa Macane 😂😂
Na ovim izborima pravo glasa u našoj zemlji ima 84 000 biraca DA LI toliko samo ima punoljetnih Katolika
Tacno! Da neki kamenjarski krezubi Skutor unistu buducnost dijeta iz Opatije ili Rijeke (dio po misljenju vecine gdje normalni Hrvati zive) ! Da mu izaberu korumpiranu propalicu i barabu pod plastom nacionalizma! Kako Strahe kaze Hrvatska je sr**nje a najveci potencijal ima u regiji!
HDZ i pobjedjuje zbog glasova iz BiH