Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispod kanalizacionog sahta plovi moja braon jahta.....
Kroz cevovod ispod šahta, plovi moja braon jahta - Bora Đorđević----
zar neko moze pokrasti Italijana :) pa oni su veci lopovi nego nebeski narod,mada i nisam siguran :)
hahaha kakvi italijanci
Vidjao sam ovu jahtu i po Sarajevu, bila parkirana ja mislim na Cengic Vili, znam da se komsiluk bunio, dolazi frajer s njom i pred Slogu, ne znam kako je murija nije primjetila. Poslije je frajer slozio dalje, mislim da je sad vozaju po Kladnju, znam i u kojoj garazi je parkiraju:)
papirni brodici zele svuda stici....ko hoce moze se naruciti vrlo povoljno i novogodisnje snizenje....Salu na stranu... ko ima za 1 ma naci ( skuckat ) ce se i za druge ha ya!!!!
biće na kraju da je ipak neki bosanac
Balkan ostao Balkan. Rasadnik mafijaša, ubojica i lopova. Raznih kalibara.
mozel se I to ukrasti majku mu hebem
sve se može ukrasti osim ljubav tvoja :)
KRALI JAHTE !?!?!?! BEZOBRAZNO JE TO, VIDIS MOGLI SU OD NASEG DINE MERLINA DA UKRADU HARAM IM BILO ZA LIJEKOVA IM TREBALO !!!
hebo talijansku mafiju hebenija ova braca(nebeski narod)
pirati sa balkana :)))))...ebo dzeka sparova
nije zločin krasti od lopova
Najpametniji komentar ovdje, ko ima ovakvu glupost i ima para da baca budi siguran da nije pošteno zaradio, i pitaj boga koliko je glava platilo da bi se neko kurčio sa jahtom.