Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEĆE SLONČE U LONČE,TAKO NAROD KAŽE :))))))))) Kraju zahebancija,odavno se nisam više nasmijao nego na ovu vijest, pa ovo je dno dna,meščini srpska posla,ako ne vrijeđam :))
nemojte misliti da ih i mi u Sarajevu nismo pojeli
OPLAKAH OCAM* LLLOOOOOOLLLLLLL :)))))))))))))))))))))))))))) AAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAH
Vjerujte bolje i tu Tortu kupiti kojoj nije istekao rok i kupuje se gotov direkt iz fabrike nego Nutelle i cokolade iz kucne radinosti a znam sigurno kolko toga se doveze iz EU a pogotovo ljeti gdje razni sverceri natrpaju puna auta Nutella cak i hrenovki kod kojih se pakovanje napuse kao balon nakon 15 sati na temperaturi preko 30 stepeni pa oni to kasnije probijaju cackalicom i u frizider,znaci sve mi to kupujemo po privatnim granapima neznajuci da se ta cokolada jednom rastopila i ponovo ucvrstila u frizideru pa kad je otvorite ona sva poblijedila.Poslije kazemo kako jeftinija Nutella u Njemackoj nego kod nas,jednostavno dok se isplati put i nesto zaradi dobije se ta cijena i roba koja u najmanju ruku nije vise to sto jebila .
Čitam 2x, ilegalno tržište torti?? I kako su torte zadržale oblik u ovom vozanju? O svašta.
Jugark, sad jasnije, bez obzira na bizarnost svega. Stimulatore, filozofe :)
Dobro da se niko nije otrovao. Puno stvari prođe mimo inspekcije, al za torte, jazuk :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jaka inspekcija ??? 18 torti je puno, 180 previše a 18.5oo za to nema riječi. Pored svih državnih službi ilegalno rasprodat sve to ....??? Problem će bit tek ako se , ne daj Bože , počnu javljat potrovani ljudi ? ? ?
Trebali ste pohapsiti i kupce torti. I oni su saučesnici u kriminalu. Zamisli, kupovati tortu koja košta manje od čokolade?! Gdje to ima? Treba uhapsiti i gradonačelnika koji pojma nije imao šta se u njegovom gradu zbiva i to nekoliko dana. Saznao za torte tek 2. Januara i to slućajno??? Pa kakav si ti gradonačelnik koji ne znaš šta se događa u tvom gradu. Koliki je Kragujevac?
? ...ja koliko znam, čovjek ima samo 1 par očiju, i fizički može biti u jedno vrijeme samo na jednom mjestu...ne očekujemo valjda, npr. od ive komšića, da bude istovremeno na 25634 mjesta radeći posao 33568 ljudi...
@commie.15th, sve se dogodilo 24. Decembra. I sačekalo se da prođe Nova godina, pa da gradonačelnik kao slučajno sazna za kriminal tek 2. Januara? Zamisli, sve rasprodato? Mala djeca bi shvatila da se radi o "žmiri".
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...hranite ih tim tortama...kad su dobre za prodaju, dobre su i za njih.
Hahahah, idu sad u novi biznis: http://spijun.org/?p=1549