Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jedan od najglupljih četnika
Najgore s(t)ranke na području bivše Jugoslavije u svom imenu sve imaju naziv "demokratska". Počevši od srpske "demokratske" stranke, preko saveza nezavisnih socijal-"demokrata" (radije nacional-socijalista ili skraćeno nacista), pa hrvatska "demokratska" zajednica, evo "demokratska" s(t)ranka S(v)rbije itd...
U odnosu na navedene SDA je demokratska stranka u pravom smislu riječi. To ne znači da su oni kako treba, to ne znači da u SDA ne caruju lopovi, ali u odnosu na nabrojane, oni su amateri.
Želimo mu vječitu političku "penziju", jer je ovaj četnik uradio puno zla za vrijeme svoje političke karijere. Najteži zločin svakako je ubistvo premijera Zorana Đinđića. "Voja kalašnjikov" odlazi na smetljište historije slijedeći svog idola Miloševića i ostale....
Kostunjavi, ili debeli trut kako ga je zvao pokojni Djindjic odlazi na politicko smetljiste. Sasvim zasluzeno i opravdano za ovoga nacionalistickog truta.
E nek si i ti oplio nosom od ledinu. J... te Putin.
a za sebe...
jedan cedo manje
najbolji clanak na klixu u zadnje vrijeme...
svaka cast samo kad bi te sledili i ostali politicari regiona iz 90 super bi bilo