Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pljus pljus tri osam tri
@Hercegovacc92 varas se ljudino. vasim venama tece turska klica. nije sale 500 godina. taman toliko da vam promjene genetski kod. ali hajde otom potom, imas li ti ista od tvoga srbovanja. sjetili li se dodo svakog prvog ,pa ti uruci 100 maraka vise. ipak ti si vjeran simpatizer.
@DrFidlerGreen blago tebi, ti si cistokrvni Srbin nema nikakvih klica, samo poturcen, zavidimo na genetskom materijalu :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Raskomadana Srbija hehe
PolaHko,bice vremenom to Srbiji nadoknadjeno,ovako ili onako:-)
I tako ode kosovo pa pa.
Hahaha broj je vlasnistvo srbije rece retard, pa i Kosovo je vlasnistvo srbije koje je dodjeljeno albancima i priznalo ga preko 100 drzava ahahaha koji sado- mazo kreten. ccccc
"Alo, jel to srce Srbije", dere se pchousti u slusalicu?!"Aljo, pogresan broj, ne zovi me vishe, poslacu ti dronj", odgovara gazda slasticarne u Prishtini!
Kosovo is Serbia.
Al u k*rcu :D
Još je samo ostalo da Srbija imenuje ambasadora u Prištini i obrnuto! Kraj priče!
Hmmmm, ostao je još samo +384 . Kome li je on namjenjen? Vojvodini?
Kosovo je Srbija....pardon, Kosovo je Kosovo....
Nivo mržnje je nevjerojatan, ajde samo se vraćajte u '90te zato i nema nikakvog napretka. Umjesto sa se ove jadne zemljice pomažu kao komšije ne zna se koja kojoj više odmaže... Primjer Hrvatske koja je jedina blokirala poglavlje 26 za Srbiju, pa onda BiH debili iz RS koče FBIH a debili iz FBIH RS. Da se država prepusti nenacionalistima bilo bi napretka 😩
Malo je licemjerno da ti smetaju hrvatski nacionalisti, ali o srpskim ni spomena. Lijepo ste nam pomagali 90ih, svaka čast. Ispunite obaveze, pa otvarajte poglavlja, a ne se gurati bezobrazlukom.
Zivjela Turska živo Erdogan !!!
Alahmubarecola
Malo ljudi prati da je Kosovo za nas bilo godinama najvaznije trziste. U svim pogledima smo imali jako dobar trgovinski i sve ostale odnose. Onda se pojavila Srbija i sve namjerno pokvarila. Non stop pljuju po Kosovu, dok recimo bas Srbija izvozi najvise na Kosovo, dok njihovi gradjani prelaze granice samo sa licnim kartama.
Nama su nametnuli izuzetno rigorozan vizni rezim, samo da bi unistili super odnose koje smo imali sa tom drzavom. Svaki pametan covjek ce u roku 5 minuta skontati da mi moramo razvijati stratesko partnerstvo sa Kosovom i Albanijom.
:))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahaha...ovi srbi su baš čudan narod.Ipak postoji ono ALI...kao broj je dodijeljen geografskoj oblasti i u vlasništvu je Srbije....hahhahah....koja komedija:))))
jetuar Republikën e Kosovës! :) :)
Jos kada bi rekli da taj broj pripada Srbijanskom operateru rekli bi cjelu istinu
Bosna i Hercegivina nikada nece priznati Kosovo, mozete samo da ih pozivate na telefon :-)
@gladijajator Bravo, bas to je rjesenje. Kratko i jasno :)
to specijalne veze export/import koza, sjemenki, zanimacija hahaha