Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto bih ne uzvrati istom mjerom kosovu, pa nije kosovo vece trziste od bih, kakvi debili kod nas vode politiku to je nevjerovatno
@birdy BiH je prva uvela te zabrane i slična sr”anja... Kosovo u ovome ima apsolutno pravo da uzvraća istom mjerom
@birdy, ocito da nisi u toku! Kosovoske takse i jesu kontra mjere na nepriznavanje nikakvih dokumenta Kosova u BiH. Kosovari u Srbiju idu sa licnom kartom a u BiH im je potrebna viza koju je veoma tesko dobiti. BiH je najveci politicki neprijatelj Kosova momentalno. Srbi su zlatni prema kosovarima u usporedbi sa BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od 193 članice UN, 92 zemlje priznaju nezavisno Kosovo, 96 zemalja ne priznaje Kosovo, dok se pet zemalja suzdrzava izjasniti. Znaci da je vec 18 zemalja povuklo priznanje i samoproglasena republjik Kosovo vise nema uporiste. To se zove diplomatija, ove sadasnje vlasti u Srbiji izgleda znaju znanje i nista ne prepustaju slucaju. Svasta bi ovi SDA ublehasi mogli nauciti od komsija ali njima je vaznije uhljebljene podobnih a ne sposobnih.
Najveća pobjeda Kosova je stvaranje moderne vojske Kosova po NATO standardima obućene i naoružane najmodernijim Amerićkim oružjem.Prosjećna starost Albanaca je 25 godina a kod srba 45 godina.
Zašto srbi svom nepismenom narodu ne kažu da je srbija do prije više od godine dana godišnje de facto izvozilo na Kosovo preko jedne milijarde EURa robe i da je 3 hiljade srpski firmi sa 100 hiljada radnika radilo iskljućivo za izvoz na Kosovo i sa 100 posto carine danas hiljade srba u tim firmama dobili su otkaz i mnoge od ti firmi su zatvorili svoje proizvodne kapacitete.
USA marionete na aparatima
Vučiću u ovom trenutku ne odgovara povlačenje taksi, jer idu izbori a morao bi sjesti na pregovore s Albancima, pokušava to minirati slanjem Dačića u bananu državu, da povuku još jedno priznanje, naravno podmićivanjem...😎🐩🐕
Drugovi siptari ne dajte na sebe. Ako vas ameri nastave zayebavati oko taksi uvedite ih i na njihove proizvode.
Ne podržavam odluku, srbiji se apsolutno mora zabranit uvoz na Kosovo, makar dok ne prestanu kmečat i prijetit kako će da kolju Albance čim ih Amerika ostavi bez zaštite..
To je bezobrazluk prema BiH. Bosanska javnost treba izvrsiti pritisak na Vlast da poduzme kontra mjere.
posti je klix škleba od portala da ti odgovorim ovako kosovo je velicine jednog kantona u bih ako zavisimo od uvoza na kosovo onda bolje nek se ugase sve te firme
Uglavnom ce stete imat ni krivi ni duzni.
To se kaže carina a ne taksa...
jadni ovi srbi, pa niko ih ne voli
Prvo priznaj državu, pa onda posluj sa istom. bravo Albanci samo oštro sa bagrom
@jaba ma ja.. Oni nama takse...mi njima nista.. Morali smo im odgovorit isto
@jaba gubimo pare.. Kapiras?
Sta za ocekivati