Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sine al ovi s Kosova imaju muda. ovi nasi sve nesto indirektno
A nas Dino ne smije da kaze da je Hrvatska bila agresor u BiH i da je potpomagala direktno UZP.
U kost!
Svaka čast na ovim riječima Gospođo💪👏
kosovsku ministricu za predsjednicu BiH...
'Morate reći svojim građanima da ste izgubili Kosovo 1999. godine'
Sve u brk...svaka čast gospođo!
Šiptar ce ti vazda sve u brk reći svidjelo ti se ili ne. Čak mislim da im zene imaju veca muda .
Spavas li mirno, Konakovicu Elmedine?
nije kao nase placipicke,jedino malo Denis pokazuje muda a ostali to je sve da izvines
E aferim ti bilo i svaka ti cast 👍👍👍💪💪💪
Vec sam oplakovao nekog svog i ne krivim cijelu jednu drzavu ili naciju radi toga vec iskljucivo tog pojedinca koji je to pocinio poyy
Sve žena dobro rekla. To su činjenice o Dačiću.
Bravo svaka čast. Trebalo bi im to ponavljati svakai dan zauvijek
Bravo od a do z istina
Molim sve Bošnjake koji podržavaju Kosovare da idu na Kosovo i žive tamo sa njima. A nek nas Srbe iz Bih puste namiru, kad nas već ne vole.
Nit Vas plaho volimo niti plaho mrzimo
Kako mislis srbe iz BIH,valjda bosanske pravoslavce…
Srbiji se lose pise nikad nece izaci iz kamenog doba
Pa ljudi imaju jasnu sliku a iskreni da budemo i vrlo im je cista demografska slika. Tako da sto se tice svake pa i vanjske politike ovo i nije toliko veliko iznenadjenje. Ovo je bas kao sto jeste i kako smatraju da treba da bude predstavljeno i na kraju krajeva kako je i bilo. Srbi su se povedeni cinjenicom da je armija iza njih postavili bahato, brutalno i bezobzirno. Za to trebaju da odgovaraju i tacka. Srbi su trebali biti primjer svega najboljeg nakon onoga sto im se desilo u 2ww.
ma nije on je tu samo slučajno bio kao i sada 😭
Nepopularno misljenje: Dokle god budemo pricali o genocidima nece bit pomirenja na Balkanu p.s. ako na ovo ne bude bar hiljadu dislajkova razocarat cete me
Sta da ti covjek napise na ovo vole...osim da ti pozelim da jednog dana oplakujes nekog svog pa da te pitamo jel treba tad pricati o tome ili ne....ne vjerujem da ta sam ti odgovorio eto ali ocigledno sa takvima kao ti ne moze covjek drugacije.