Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Braco Albanci ne dozvloite da vam naprave od Kosova ovo sto su uradili od Bosne, da ga podijele. Ako treba do zadnje kapi krvi se borite, ali istjerajte tu ga.mad, ili vam nema zivota sa njima!
Sa Kosova zora svice, svice, svice novi dan Gračanica sva u sjaju dočekuje Vidovdan! Oj Kosovo, Kosovo zemljo moja voljena Zemljo slavnih vitezova Lazara i Miloša! Sve delije od Srbije, svako srce ponosno Voli i ljubi zemlju svoju Gazimestan Kosovo Oj Kosovo, Kosovo zemljo moja voljena Zemljo slavnih vitezova Lazara i Miloša! Srbadija kliče cela \"Ne damo te Kosovo\" To je naše uvek bilo od davnina ostalo Oj Kosovo, Kosovo zemljo moja voljena Zemljo slavnih vitezova Lazara i Miloša!
Utuc psine!
razumiju samo jezik sile, nece se otrijezniti iz svog sna vlastite lazne povijesti, dok god se srbija ne slomi na nogama kao njemacka u drugom svjetskom ratu, no toga se oni i boje znaju da samo kada smo jaka zemlja mislim na bosnu onda je balkan stabilan, a srbi manji od makovog zrna neka se sjete pobjednickog ulaska bosanske vojske u beograd 1813 te godine bosanska vojska je velicanstveno usla u osvojeni beograd al srbi znajte doci ce ponovo bosnjaci u beograd oa imate u beogradu 300 000 muslimana, sto bosnjaka iz sandzaka, sto crnogoraca makedonaca i albanaca, pa znate li sta to znaci kad krene bosanska vojska ima da padne beograd za jedan dan pored te junacke serbske vojske
srbi su turci! neosporiva/neoboriva činjenica! dođi babi
A be šta se to dogadja dole?
Braca po vjeri!
DRK = Demokratska Republika Kosovo NRS = Nezavisna Republika Sandžak
demontrante pokusava kosovska policija da rastjera ali naprotiv oni se sakupljaju jos vise,ima blokirani autobusi sa demonstrantima iz Makedonije i Albanije i blokirani putevi unutar Kosova kako nebi se sakupila veca masa demonstranata ali i to im je bezuspjesno islo za rukom naredjivacimaovih scenarija (zapadnim snagama) i onima koji izvrse naredbe (kosovska policija) a inace demonstranti ne daju da udju na Kosovu samo sleperima sa sVr.bskom robom dok sloboda kretanja nije sprijecena...narod digao glas samo naprijed protiv sVr.badijskog sepera.tizma i ce.tnikuskastog mentaliteta!!!!!!!!! smrt fashizmu (smrt cetni.cizmu i milo.sevizmu).
cuj braco albanci ahahahahahahahahahahahahahahahahi.... dobro ti nas treba pobit, sve do jednog.. da braco albanci..
OJ SRBINE TURSKOG KUR.CA GLAVO, TURCIN TI JE PRABABU JE.BAVO... PA SI MAZ.GOV KAKVOG RIJETKO VIDIS, JEDI GOV.NA MORAS DA SE STIDIS....
Srbija je medicinski fenomen, odvojili joj srce a ona još živi ..
www.balkanske-top-pjevacice.blogspot.com www.smjesne-slike.blogspot.com
SREBRENICA JE SRCE SRBIJE
Tacno tako, al Taci nije IZMETbegovic, ni Tihic ni Lagumdzija sluganer