Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo. U njemu je sve lepo u njemu je sve nezno, U njemu se sve raduje! U njemu je sve lepo u njemu je sve nezno, U njemu se sve raduje! Tamo su kuce od cokolade, Prozori su od marmelade Tamo svako radi ono sta hoce Tamo raste svako voce. U svetu postoji jedno carstvo U njemu caruje drugarstvo U njemu caruje drugarstvo ...
Lijepi li su mostarski ducani jos su ljepsi mladi bazerdzani jos su ljepsi mladi bazerdzani a najljepsi bazerdzan Mustafa Haj, prosetala Suljagina Fata haj, prosetala do Mostara grada luta Fata po carsiji sama ona trazi Muju bazerdzana Nadje Muju u sedmom ducanu hej, bolan, Mujo, daj mi oku zlata hej, bolan, Mujo, daj mi oku zlata Haj, nemam, nemam, Suljagina Fato haj, danas, Fato, ja ne mjerim zlato tereziju nosili jarani pa se nesto terezija kvari nego udji, magaza ovamo uzmi zlata koliko ti drago hej, uzmi zlata koliko ti drago Haj, prevari se Suljagina Fata haj, prevari se, zalosna joj majka udje Fata u magazu sama za njom udje Mujo, zamandali vrata hej, za njom Mujo zamandali vrata
Od Vardara pa do Triglava od Đerdapa pa do Jadrana Kao niska sjajnog đerdana Svetlim suncem obasjana ponosito sred Balkana Jugoslavijo, Jugoslavijo. Širom sveta put me vodio, za sudbom sam svojom hodio, u srcu sam tebe nosio. Uvek si mi draga bila domovino moja mila. Jugoslavijo, Jugoslavijo. Volim tvoje reke i gore, tvoje šume, polja i more, volim tvoje ljude ponosne, i ratara i pastira u frulicu kad zasvira, Jugoslavijo, Jugoslavijo. Krv se mnoga za te prolila, borba te je naša rodila, radnička te ruka stvorila. Živi srećna u slobodi, ljubav naša neki te vodi, Jugoslavijo, Jugoslavijo.
Sa Kosova zora svice, svice, svice novi dan Gračanica sva u sjaju dočekuje Vidovdan! Oj Kosovo, Kosovo zemljo moja voljena Zemljo slavnih vitezova Lazara i Miloša! Sve delije od Srbije, svako srce ponosno Voli i ljubi zemlju svoju Gazimestan Kosovo Oj Kosovo, Kosovo zemljo moja voljena Zemljo slavnih vitezova Lazara i Miloša! Srbadija kliče cela \"Ne damo te Kosovo\" To je naše uvek bilo od davnina ostalo Oj Kosovo, Kosovo zemljo moja voljena Zemljo slavnih vitezova Lazara i Miloša!
Neka smo se mi odvojili od Bos. Poturica,a za Kosovo ima vremena da tu Siptariju sprcimo kao sto smo Poturice sprcili u proslom gradjanskom ratu u BiH.
Zipa im imena hahahahaha...
www.balkanske-top-pjevacice.blogspot.com www.smjesne-slike.blogspot.com
Iako je Kosovo realno kolijevka Srbije i oduvijek je bilo srbsko, zbog njihovih zločina podržavam Republiku Kosovo, tako da im u budućnosti ne pada na pamet genocid ili kako ga blažom verzijom zovu etničko čišćenje.
Srbija se raspada kmeee, kmeee.. sveta srpska zemlja kosovoo.. kme,kmeee raspada se Srbija smrc,smrc.. ZAR ONO MI NISMO NEBESKI NAROD ?? nas i rusa 300 miliona AHAHAHAHAHAHAHHAHAAH jos malo ode i vojvodina kme,kme :( Ko se mača lati od njega ce i poginuti, stara izreka.. KOSOVO REPUBLJIKKK !!! ;D Sad ocekujem ove iz republike smrdske da se javljaju zivko josilo, bosancheros i ostali :D
baš sam se nasekirao
Republjik Kosovo
Omjer bi trebao biti suprotan.
Ovo sr.vi zovu Kometa haha