Demonstranti napali KFOR
0
Kosovo: Povrijeđen 21 pripadnik KFOR-a
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta bi bilo da se to desi na zapadu srbije, gdje su srbijanski muslimani, sta bi nato, podvlacio rep kao sada ili Novi Pazar obrisao s lica zemlje.
mhoj nhedime sha nam ovo rade, srboćetnici ranjavaju goluruke nato mirotvorce
@obiliću @ smrd-ine Vi se bojite svoje sjene....Slobodno se ispalite za braćom u Sibir, ponesite im kofere možda koju koru hljeba dobijete...
Šta si ti odbranio KOBILIĆU -mami ti ga nabijem?
@Obilicu, kad idemo nazad na Kosovo da branimo otadzbinu, nadjemo par gej vojnika i orgijamo se do bezsvijesti?
imal sta sladje nego citati komentare Bosnjaka kako je NATO spasio Srbe u Republici Srpskoj hellllljjjpp Bosina, geeeenociiiide...!!!
a za ovog kobilica niste vi nista odbranili prouci malo istoriju da nije bilo NATO a nebi vi stali ni do sumadije njima napravite spomenik dalabo jedna hehehehhe
Malo fali da NATO u prekipi casa pa ce ih tenkovima pregaziti skicace ko svinje hehhehehehehehe
TEBI K+OBILIĆU NEMOŽE NI PSIHIJATAR POMOĆI SAMO MOŽE MEVLID. MEVLIDE SPASI GA SAMOĆE, ĆUTANJA I JADA POMOZI MU DA POSTANE PAMETNIJI SADA.
/j #idiots
Ti si ba Obilicu klasicni brnjo
Šta reći nego bravo!!!Tako se brani djedovina!Tako smo i mi odbranili svojih 49% od abih,hvo-a,natoa,mudžosa i ostalih karakondžula.