Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@grbavica da su babi muda bila bi dedo!;
meni ovi albanci djeluju kao govno na lopati,sto se moze slobodno reci i za neke nase muslimanske sunarodnike;na srecu ,cast pojedincima,nisu svi isti;)
Jeli ti ISTINA gore, cini se da se skolujes na Palama i u BanjaLuci. Tebi su Ameri krivi za kosovo i kako kazes oni ce pokrasti Kosovo. Pa budaletino konjska - slugo turska Americi ne treba ruda kosova i srbijice, uostalom neka ga uzmu bolje Ameri nego cetnici. Oni ce barem ljudima dati pravo na zivot a vi smrde ste isli na totalno unistenje tih naroda. Zato su se Hrvati i Bosnjaci u 2WW ratu borili radije sa Hitlerom nego sa smrdljivim krvolocima, mostrumiima, neljudima i ljudozderima koji imaju u cilju istrebljenje svi ostalih naroda oko sebe i koji su jedini sto praktikuju kanibalizam na teritoriji Evrope. Kad ste mogli da jedete ljudsko meso u Foci i Srebrenici onda se zamisliti ne mmoze buducnost pokraj vas. Izgorjet cete jednoga dana, samo polako. Osveta je spora ali neizbjeziva.
KOLIKO MOGU DA PROCJENIM KOSOVO NIKADA I NIJE PREGOVARALO SA BEOGRADOM VEC AMERI PREKO EU ZA POSTAVLJANJE SVOJIH NATO BAZA BON STIL.ASTO SE LICNO TICE ALBANACA NJIH NIKO NIKADA NIJE UZIMAO ZDRAVO ZA GOTOVO VEC PREKO NJIHOVIH LEDZA ISKORISTAVALI SVOJE SOPSTVENE INTERESE KAO STO JE I SLUCAJ SADA GDJE CE AMERI SA EU HOHSTAPLERIMA DOK NEPOKRADU TREPCU I OSTALA RUDNA BOGASTVA NA KOSOVU NECE NAPUSTITI KOSOVO .A POSLE OPET JOVO NANOVO !TO JE BALKAN UPAMTITE TO NIKADA RAHATLUKA NA BALKANU NECE BITI NIKADA !
Da smo imali Sejdiua za predsjnika 1992 umejsto Alije, sada bismo imali cjelovitu drzavu, i nikakva RS ne bi postojala ni u snovima.